IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неостаряващи звезди: Шер разкрива фитнес режима си

25 януари 2022 14 40

Легендарната певица не позволява на годините да пречат на формата ѝ

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Фитнес режимът на Шер не е за всеки. Той изисква огромна концентрация и отдаденост.

Преди няколко дни 75-годишната изпълнителка сподели какви упражнения прави, за да поддържа фигурата си в оптимална форма. В социалните мрежи тя написа, че току-що се е прибрала от тренировки, изпълнени със зумба, йога, седене на стена и упражнения за корем. Шер обаче не спря дотук, допълвайки към всичко това и степ клас, който ще се проведе след няколко дни заедно с още упражнения по йога и концентриране върху различните групи коремни мускули.

Шер разкри, че приятелка на нейна приятелка е направила странен коментар относно най-новата реклама на певицата за M.A.C. Cosmetics. Дамата е казала, че звездата все още ходи по същия начин, по който е ходила и в младите си години. В рекламата Шер си партнира с младата изпълнителка Saweetie, като двете разкриват какви рискове са поемали заради красотата и какви са тайните на вечната младост.

Докато говори за кампанията си, Шер спомена и емблематичните си черни кичури, заявявайки че те са тук, за да останат. „Сивите коси може и да отиват на някои момичета, но аз няма да оставя косата ми да посивее“, категорична е тя.

Що се отнася до някои от известните ѝ визии през годините, певицата беше повече от щастлива да се завърне в ерата на „Сони и Шер“. Признава, че все още повтаря някои от цветните гримове, които е използвала тогава. „Всичко се върти около това да се забавляваш. Мисля, че хората твърде много се вманиачават по начина, по който някой се гримира. Намерете си живот“, казва тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Все пак философията ѝ за красота е трябвало да се промени през годините. В днешно време Шер предпочита да се разхожда с чисто и свежо лице, вместо да слага тежък грим, особено когато ходи на фитнес.

Говорейки за фитнес, Шер обича да ходи на зумба, която е с доказани ползи за подобряване не само на фигурата, но и на настроението. Упражненията се провеждат в група на фона на забавна и приятна музика. По време на зумбата се горят между 350 и 600 калории, като в нея от време на време се включват и фитнес упражнения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

След това Шер се прехвърля към класа по йога, където бори стреса и се опитва да постигне вътрешен мир. Чрез тренировката тя подобрява имунитета си, повишава енергията и прави цялото си тяло по-гъвкаво, а позата – по-изправена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари