IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян за отслабването си: Напълно промених начина си на живот

24 юни 2022 08 30

Риалити звездата продължила с диетата и след Met Gala

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Драстичното отслабване на Ким Кардашян не е спряло, след като тя съблича роклята на Мерилин Монро, с която беше на тазгодишната Met Gala.

Риалити звездата участва в епизод на предаването Today, където сподели повече детайли около загубата на 7 килограма само за три седмици, за да може да влезе в известната рокля на покойната актриса. Тоалетът е носен от Монро по време на изпълнението ѝ „Честит рожден ден, г-н президент“ в чест на Джон Кенеди.

„Приех задачата като филмова роля и наистина исках да нося тази рокля. Беше много важно за мен“, казва Ким пред водещите Савана Гутрие и Хода Котб. Именно затова тя се подлага на строга диета, като изключва от менюто си всички вредни храни и газирани напитки. Вместо това Кардашян е трябвало да яде само чист протеин и зеленчуци, като в същото време прекарва доста време във фитнеса и носи сауна костюм, който насърчава повече потене и горене на калории.

Отслабването обаче не спира с приключването на Met Gala, като риалити звездата се похвали, че е свалила още килограми.

„След това продължих да се храня здравословно. Сега съм свалила 9 килограма. Не се опитвам да отслабвам, но просто усетих, че имам повече енергия. Намалих значително захарта, както и вредните храни, които хапвах, като пържено. Напълно промених начина си на живот“, казва Кардашян. Допълва, че по този начин е научила много за здравето и живота си.

През последните няколко седмици Ким беше подложена на атака от критиците за драстичното си отслабване. Пред New York Times обаче тя казва, че не е очаквала толкова много хора да следват нейния начин на живот.

„Не съм излизала да промотирам този метод. Просто си казах, че Крисчън го направи за филм и всеки го приема. Дори Рене Зелуегър напълня за роля. Трябваше същото отношение да е и към мен“, споделя милионерката.

Ким също така беше обвинена, че е повредила роклята на Монро. В социалните мрежи се появиха снимки, които показват тоалета преди и след Met Gala, като има видими разлики. На предполагаемите кадри след събитието се вижда липсата на кристали и повреда на ципа. След като Кардашян съблича роклята още преди да влезе в музея „Метрополитън“ и я заменя с реплика, експонатът отива в музея „Вярвате или не“, който я е купил на търг за 4,6 милиона долара преди години.

От музея твърдят, че роклята не е била повредена от Кардашян и е пристигнала при тях в същото състояние, в което са я предоставили на Ким. Аманда Джойнер, която е била с тоалета през цялото време от Орландо до Ню Йорк и на Met Gala, е категорична, че всичко е наред и няма поводи за притеснение.

В интервюто си в предаването Today Ким също отрече да е повредила роклята по какъвто и да е начин. Разказва, че всичко е било правено с изключително внимание, като хората, които са я обличали, са носили ръкавици, за да не замърсяват тоалета.

„Появих се на червения килим с халат и чехли и облякох роклята на прага на стълбите. Качих се по стълбите, може би я носих само 3-4 минути. След това се преоблякох в реплика, точно преди да вляза в музея“, разказва Кардашян. Тя допълва, че е доволна от възможността да носи роклята, защото по този начин я е представила на цяло ново поколение, което не е познавало Монро.

„Уважавам я и знам колко много значи тази рокля за американската история. Тъй като темата на Met Gala беше Америка, си помислих, че няма нищо по-американско от Мерилин Монро, която пее „Честит рожден ден“ на президента на САЩ“, казва още Ким.

В момента риалити звездата промотира новата си козметична линия, която излезе на пазара на 21 юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари