IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плетен пуловер: Изборът на Елза Хоск

5 декември 2020 12 00

Красавицата залага на по-широк модел

БГНЕС

Плетеният пуловер трябва да присъства задължително във вашия гардероб. Още в началото на есента, а сега и с настъпването на зимата, той е не само модна находка, но и дрехата, която ви носи топлина в студа. Меки и удобни, много модели могат да се съчетават с риза, сако, дънки, клин или по-прилепнали панталони.

Ако търсите вдъхновение за следващата си покупка, то днес ще ви го дадем – с избора на Елза Хоск. Красавицата очаква първото си дете и се нуждае от някой модел, който да не „описва“ коремчето ѝ. А овърсайз моделите, които са хит в момента, са идеални за нея и всички бременни, които трябва да се чувстват комфортно в дрехите си.

Плетен пуловер от мериносова вълна – предпочитан от Елза Хоск

Моделът и половинката ѝ Том Дейли бяха забелязани на разходка из улиците на Ню Йорк. На папарашките снимки се вижда, че бъдещата майка е съчетала кожен панталон на Zara с пуловер от сива мериносова вълна на марката Lauren Manoogian.

Пуловерът на модела е от висококачествена вълна, добита от специална порода овце, която живее при доста суров климат. Ето защо той гарантира, че на нея не ѝ е студено, дори и без палто навън.

За друго свое излизане, Хоск комбинира същия сив пуловер с черен панталон с принт на Louis Vuitton.

Ако поло яката около врата на пуловера на красавицата не ви харесва, може да си изберете модел, който е без такава.

Ето и още предложения за вашия гардероб, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари