IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Хейли Бийбър заложи на зебрата

11 юни 2021 10 30

Моделката откри сезона на плажовете

Снимка: Getty

Официалното начало на лятото е на 23 юни, което означава, че имаме само две седмици да влезем във форма и да изберем подходящите бански.

Ако все още не знаете какво да облечете за плажа, Хейли Бийбър е готова да ви вдъхнови. Моделката прекара няколко дни край водата заедно с най-близките си приятелки, сменяйки различни бански костюми. В социалните мрежи Бийбър накара всички да ѝ завиждаме не само за слънчевите дни, но и за стегнатото тяло и за прекрасните тоалети.

В първата публикация за лятото Хейли заяви, че открива сезона на плажовете, споделяйки слайдшоу от снимки на себе си и приятелки. Тя носи бански в жълто, синьо и пастелни цветове, напомняйки ни, че трябва да си вземем повече от един тоалет за плажа, когато тръгнем на почивка.

Хейли обаче не спря дотук. Няколко минути след първия си пост тя реши да покаже какво още има в летния си гардероб и какви резултати е постигнала във фитнеса. Лежейки на тревата, моделката позира в зебров модел, състоящ се от бикини и спортен сутиен. Комбинирала е банските с плетена жилетка, тъмнозелена шапка и очила в същия цвят. Марката на плажния тоалет е Attico, а моделът все още е наличен и може да бъде ваш срещу 269 долара.

Ако пък искате да се сдобиете с някой друг бански, носен от Хейли, то тях също ги има на пазара. Синият модел от две части, състоящ се от горнище за 80 долара и бикини за 59 долара.

Ето още няколко предложения за бански това лято:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари