fallback

Коледна жилетка – Кейт Мидълтън с предложение в червен цвят

21 December 2021 08:30

Тя ни напомня на любимия зимен модел на принцеса Даяна

БГНЕС

Дни преди Коледа, много от нас търсят идеалния пуловер, който да облекат на празника или за специалната фотосесия с любимите хора. Ако и вие попадате в този списък или пък ви трябва нещо меко и удобно до края на зимата, то Кейт Мидълтън има нещо за вас, само че е с копчета. Като любител на червения цвят, херцогинята на Кеймбридж се появи със страхотен модел, който всяка жена би искала да има в гардероба си този сезон.

Съпругата на принц Уилям облече празнична жилетка на марката Miu Miu, която се отличава с подвижна бяла якичка. С тях тя ни припомни за любимия червен пуловер с овце и стила на обличане на покойната принцеса Даяна.

Говорейки за благотворителния коледен концерт в Уестминстърското абатство, който ще бъде излъчен на 25 декември по ITV, Мидълтън направо сияе. Там я виждаме с кашмирено-жакардовата жилетка с малки бели рози и ромбоиди, струваща 1350 британски лири.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Kate, The Duchess of Cambridge (@kate_babykins)

Сигурни сме, че след появата на Кейт, жените на Острова са хукнали из магазините, за да се сдобият със същата жилетка със златни копчета. Други пък най-вероятно са се опитали да си купят емблематичния пуловер на принцеса Даяна, който още е актуален.

„Заедно за Коледа“ събитието, на което херцогинята на Кеймбридж бе домакин миналата седмица, донесе по-рано празничния дух в британското кралско семейство. За него тя избра стилна рокля в червен цвят. И добре, че събра много от роднините в Уестминстърското абатство, защото то няма да може да присъства на традиционния обяд на Елизабет Втора, след като тя реши да го отмени.

Очаква се Кейт, Уилям и трите им деца да прекарат празниците в Анмър Хол, Сандрингам. А ако предпазните мерки заради коронавируса позволят, те все пак може да навестят кралицата за Коледа.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Кейт Мидълтън коледен пуловер Коледа 2021 коледна жилетка червена жилетка пуловерът на принцеса Даяна
0 коментара
fallback