fallback

Лято 2022 – Иги Азалия с рокля по актуален тренд

10 June 2022 10:30

Певицата стана на 32 години

БГНЕС

„Големите 32“. Това написа Иги Азалия по случай рождения си ден. И показа специалния тоалет, който си е поръчала. Той е по актуална тенденция за лято 2022. Става дума за рокля, която е с принт на голо женско тяло.

Моделът е дело на младия дизайнер Серхио Кастано Пена, който облича и други звезди. Самата рокля е дълга, с червен и черен цвят, като горната част е с връзки със стопери.

„Тази година залагам на себе си повече от всякога. Обзалагам се, че всяко пространство, което изчистя, е само да приветствам нещата, които заслужавам аз и хората в моя свят“, коментира рожденичката, снимала се до тортата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Iggy Azalea (@thenewclassic)

Малко преди да навърши 32, Иги Азалия показа, че има и друга рокля по тенденцията, която много известни дами следват. Този път тя заложи на полупрозрачен шарен модел, който отново е с оптична илюзия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Iggy Azalea (@thenewclassic)

Рокля с голо женско тяло – любима на звездите за лято 2022

Освен Иги Азалия, Бела Торн бе друга звезда, която се появи със същата рокля. Тя я облече за премиерата на „Морбиус“ в Лос Анджелис през март. Дизайнът, който някои наричат „втора кожа“, изглежда така, сякаш носителят му е гол, а всъщност не е.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne)

Карди Би и Бебе Рекса са други изпълнителки, следващи тенденцията с принта.

Кайли Дженър също притежава рокля с принт на голо женско тяло – тя е на Balmain и я видяхме на Billboard Music Awards 2022. Но наскоро показа, че има и бански в същия стил. В Instagram тя показа горнище на бански със зърна, който определено привлече вниманието на феновете.

Бела Хадид, Мейси Уилямс и Майли Сайръс са другите известни дами, които имат по една „гола рокля“ в гардероба си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib)

Освен принтовете на женско тяло, има и такива на мъжко – за представителите на силния пол. Така дори и да нямате мускули, слагайки си тениска или блуза по тенденцията, ще се сдобиете с такива за нула време.

Ето и още идеи за вашия летен гардероб, които да разгледате:

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
мода тенденции Иги Азалия рокля гола рокля
0 коментара
fallback