IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – риза и шорти

3 юли 2022 15 00

Много комплекти са от лен или памук

IStockphoto

IStockphoto

Риза и шорти в комплект е онова, което трябва да имате според новата лятна мода. Моделите, ушити предимно от памук, лен и други леки материи, са изключително удобни. Те са подходящи не само за вашата почивка, но и за лежерните разходки из града.

Тенденцията с риза и шорти в един стил идва от миналото лято. Тогава карираните или едноцветни модели бяха истински хит. И ето че скоро ще ги носим отново. Те се съчетават с какво ли не, при това не всички се гладят. И друго нещо – съхнат изключително бързо.

Риза и шорти – какви модели са актуални за лято 2022?

Комплектите са доста ефирни, като някои приличат на летните пижамки с ризи, които някои от нас притежават. Има модели, които са с дълги, три четвърти или къси ръкави. Докато панталонките са набрани на ластика, с връзки или драперии в долната част.

Трябва да се ориентирате към риза и шорти в един цвят. Те са чудесно допълнение към миничанти, любимите сандали и дамски чанти. За предпочитане е да са в неутрални тонове като бежово, светложълто или слонова кост. Все пак, ако предпочитате шарките, има много свежи с флорални и хавайски мотиви.

Ако тръгнете да търсите комплект от риза и шорти, знайте, че при някои горнището е с връзки, подходящо за плажа. При други е с удобни копчета, които да не закопчавате до долу.

В случай, че понасяте горещините, потърсете ултратънък, дори прозрачен лен. Ако пък търсите нещо по-ежедневно, има и по-официални комплекти в яркорозово или зелено. Някои панталонки са с висока талия или набори с платнен колан. И вървят с риза с три четвърти или дълъг ръкав (дори по-широк), който се прибира в тях.

За по-спортните натури има тениска с поло яка и спортни панталонки, приличащи на тенис екип.

Ето няколко модела от риза и шорти по лятна мода, които ще ви вдъхновят за нови покупки:

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари