IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода - кралица Летисия и безупречният й летен стил

10 август 2022 16 30

Макар да е съпруга на краля на Испания, Летисия носи съвсем обикновени дрехи

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

От красиви рокли с принт до елегантни прави панталони, всички знаем, че, когато и кралица Летисия да излезе от двореца си, тя ще бъде с безупречен летен стил. 

Определяна за една от най-стилните кралски особи в цял свят, съпругата на крал Фелипе от Испания впечатлява не само с модните си избори, но и с факта, че залага на марки, достъпни дори и за обикновения човек. Подобно на Кейт Мидълтън, Летисия следва стриктно кралския протокол, като в същото време добавя по нещо и от себе си във всеки тоалет, доказвайки на света, че половинката на краля не разчита само на модни експерти за съставяне на визията си. 

Наскоро кралицата на Испания беше забелязана в компанията на двете си дъщери - Леонор и София - и свекърва си кралица София. Трите поколения кралски особи се разходиха из нощна Палма де Майорка за вечеря в известен местен ресторант, след което посетиха вечерния пазар Paseo de Sagrera. 

Кралица Летисия и дъщерите й избраха да се допълват в тоалетите си, избирайки дрехи от Zara, комбинирани с еспадрили. 49-годишната съпруга на крал Фелипе заложи на мини розова рокля с бял принт, съчетана с розово-бял клъч от Fell Mallorca Ikat и розови токчета. 16-годишната принцеса Леонор също избра мини рокля, но в син цвят, а по-малката й сестра принцеса София облече бежова риза с пола от Zara. Двете момичета, подобно на майка си, обуха еспадрили. 

Кралица София, която е майка на крал Фелипе, също избра ярки цветове за вечерта. 83-годишната дама носеше розово-син блейзър с панталони в същия десен и бяла блуза. Всичко това беше допълнено от дълги колеиета, чанта през кръста и широка усмивка. 

Това не е първият път, в който кралица Летисия се комбинира с дъщерите си в модния отдел. Наскоро тя облече червена рокля, само месец след като дрехата беше носена от принцеса Леонор. Въпреки че не е ясно дали дамите си разменят дрехи, или просто си купуват едни и същи, роклята със сигурност е една и съща от Dandara. А и сделката си заслужава, тъй като дрехата струва само 40 долара.

Безупречният стил на кралица Летисия

Черно-бяла миди рокля

След като тоалетът от Zara струва само 33 паунда, феновете се замислиха дали кралица Летисия не притежава само дрехи, които са достъпни и за обикновения човек. След кратко проучване, установихме, че последните летни изяви на кралската особа не са стрували много на короната, когато става въпрос за мода. 

Наскоро Летисия се появи с черно-бяла миди рокля от Mango, която се предлага само за 36 паунда. Тоалетът включва флорален принт и е чудесна за летните прохладни вечери. Моделът на монарха вече е почти разпродаден, но от марката предлагат подобни, като те са с дълъг ръкав, навреме за идващата есен. 

За да повторите изцяло визията на Летисия, трябва да си вземете сандали през пръста и розово-бял клъч, носен от нея и в Палма де Майорка. 

Чифт бели панталони

Ако не сте почитатели на роклите, кралицата има предложение и за вас. Белите панталони никога няма да излязат от мода, особено през лятото, когато има минимален риск да ги изцапаме с кал. За една от скорошните си изяви, Летисия заложи на прав бял 7/8 панталон с висока талия, комбиниран с ефектна блуза и бели сандали на платформа. 

Високи еспадрили

Както по време на разходката си в Палма де Майорка, така и през по-голямата част от летните си изяви, кралица Летисия залага на високи еспадрили. От изцяло бели до светлокафява кожа или ярко розово, тя има чифт, който да допълни всяко облекло. Кралската особа наскоро беше забелязана с чифта си от бял плат от испанската марка Macarena, а любимият на Кейт Мидълтън Castaner има много подобен стил. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари