IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Официални рокли: Код червено за Фран Дрешър

15 август 2022 12 00

Актрисата присъства на галавечер в Палма де Майорка

Getty

Getty

Фран Дрешър с уникална визия по време на светско събитие в Палма де Майорка. Актрисата облече модел в червено, който е перфектният избор за официални рокли за сезона. И макар да няма височината на моделите, участвали в дефилето, определено има завидна фигура за своите 64 години.

Звездата от популярния сериал „Гувернантката“ се разходи по червения килим на галавечерта на Марсел Ремус – известен агент на недвижими имоти и неин много близък приятел. Държейки го под ръка, тя показа, че дългите червени рокли никога не излизат от мода.

Усмихнатата брюнетка, която си падаше по мосю Шефилд през 90-те, е заложила на модел без ръкави, който се разкроява и влачи в долната част. Той е съчетан с ефирно дълго наметало.

Типично за нейния хумор, Фран Дрешър се е снимала с манекенки, присъстващи на събитието. И се вижда, че те са поне с една глава по-високи от нея. Но пък по елегантност и хубост, тя въобще не им отстъпва.

По-късно актрисата показа, че много лесно може да замени дългата официална рокля и обувки на висок ток с костюм от сако и панталони, чиито крачоли са навити. Тях тя комбинира с обикновени джапанки – за своята разходка из столицата на остров Майорка.

„Изгубени в превода с GPS в стария град Палма!“, написа Дрешър към снимка, която сподели в Instagram. Там я виждаме да носи спортно-елегантен костюм в бежов цвят, закачила кокетна плетена чантичка на едната си ръка.

Актрисата разпродаде лимитираната серия на книгата си N is for The Nanny

Нея тя пусна в началото на юли и само няколко дни по-късно стана ясно, че не е останал нито един брой от четивото, в което тя разказва за своя личен живот и снимките на „Гувернантката“ – ситкомът, който я прави известна.

Докато в своята автобиографична книга тя разказа как са я изнасилили, когато е била на 28-годишна възраст, както и за борбата ѝ с тежката диагноза рак, която вече е зад гърба ѝ, в това четиво набляга на по-забавни моменти от нейната кариера.

Все пак, благодарение на фантастиката, Дрешър става истинска модна икона и след нейния край продължава да се снима в киното. А част от тоалетите на известната бавачка, все още са актуални, дори бяха показани в специална изложба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари