IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Устойчива мода: Кейт Уинслет повтори рокля отпреди 7 години

9 декември 2022 10 50

Тя първоначално носи тоалета през 2015 година в Торонто

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Уинслет определено не се притеснява да носи един и същи тоалет повече от веднъж, доказвайки на света, че годините нямат значение, когато говорим за дрехи.

Във вторник, 6 декември, носителката на „Оскар“ присъства на премиерата на „Аватар: Пътят на водата“ в Лондон, носейки графитена дълга рокля от Badgley Mischka, която и преди сме виждали в гардероба ѝ. Първоначално тоалетът бе избран за филмовия фестивал в Торонто през 2015 година, но очевидно е останал в гардероба на актрисата. Това рядко се случва с известните личности, които често просто наемат дадена рокля или костюм, след което ги връщат на дизайнера.

Кейт Уинслет

Кейт Уинслет през 2015 и сега. Снимки: Getty Images

И днес, както и през 2015 година, роклята на Уинслет описваше тялото ѝ по перфектен начин, прегръщайки всяка нейна извивка. Красивият тоалет се отличаваше с халтер деколте и бляскави детайли по горната част, а надолу се спускаше във формата на опашка на русалка. Въпреки студеното време в Лондон, Уинслет реши да избере рокля без ръкави, показвайки стегнатите си ръце.

Говорейки за аксесоарите, прическата и грима, тук актрисата отново беше безупречна. Тя избра да върже косата си на елегантен кок, от който се спускаше само един кичур върху челото. Гримът ѝ бе запазен до минимум, отличавайки се само с розови устни и лек фон дьо тен. Бляскавата рокля заслужаваше и едни бляскави аксесоари, каквито бяха и дългите диамантени обеци.

Интересното е, че стилът на Кейт беше почти идентичен с този през 2015 година, като разликата беше във факта, че тогава тя бе пуснала два кичура от косата си, които рамкираха лицето ѝ. Обеците ѝ днес бяха малко по-дълги, но всичко друго беше едно към едно.

Кейт Уинслет

Снимка: Getty Images

През 2020 година Уинслет даде интервю пред Vanity Fair, където говори за промяната на стила ѝ на червения килим след започването на пандемията. Споделя, че винаги е била против огромните суми, които се пилеят, за да може дадени хора да бъдат качени на самолет и да бъдат „доставени“ до известните личности. Конкретно говореше за екипите по разкрасяване, които пристигат преди всяко светско събитие, за да превърнат клиентите си в бляскави модели, които да впечатлят на червения килим. Уинслет обаче е категорична, че няма нужда от подобни усилия, защото всеки може и сам да се гримира.

„Роклите, стресът, обличането... Толкова е стресиращо. Не ми харесва да трябва да притискам безразборно тялото си на майка в рокля за червения килим, която никога повече няма да облека“, допълва актрисата.

Кейт Уинслет пострада при снимки в Хърватия

Неостаряващи звезди: Тайните на Кейт Уинслет за перфектна кожа

Кейт Уинслет за събирането си с Лео ди Каприо: Не можех да спра сълзите си

С промяната в мнението си за модата, Уинслет обеща, че ще избира все по-устойчиви дрехи, които да може да носи повече от веднъж. „Всички тези дизайнери, които правят роклите, са чудесни, но да направиш нещо, което ще бъде носено само веднъж... Вече реших, че ще повтарям рокли“, каза още звездата.

Кейт Уинслет

Снимка: Getty Images

Премиерата на „Аватар: Пътят на водата“ е на 16 декември.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари