IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски стил – Кейт Мидълтън не следва тенденциите, тя създава свои

25 април 2023 14 30

Напук на обществения интерес към даден модел панталони, херцогинята следва вкуса си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Модните тенденции са като виенско колело – бавно се въртят и тези, които са били на дъното, все някога излизат на върха. Десетилетията се менят, но постепенно старите тенденции се повтарят и ни карат да се замислим дали наистина трябва да изхвърляме дрехи, или просто да ги приберем много надълбоко в гардероба и да чакаме отново звездния им момент.

Докато преди няколко години никой не искаше да чуе за панталони с широки крачоли, то сега моделът е навсякъде. Колкото и странно да звучи, тенденцията, която е властвала по времето на нашите майки и баби, отново се завръща с пълна сила и дори успя да свали от върха любимите ни тесни дънки и панталони. Прилепналите модели останаха на заден план за щастие на едни и за съжаление на всички, които упорито тренираха крака през годините във фитнеса.

Ако питате Кейт Мидълтън обаче, панталоните с тесни крачоли не са отишли никъде. Напротив – те са перфектни за официални събития, дори ако си кралска особа. По този начин принцесата доказа, че модните тенденции може да идват и да си отиват, но панталоните с тесни крачоли и дължина до глезена са тук, за да останат и са чудесен избор за топлото пролетно време.

В типичния си моден стил, Кейт добави практични обувки с остър връх, но този път не избра токчета, а удобни пантофки, с които да изкара целия ден на крак. Принцесата имаше изключително много работа, помагайки в дарителски център за детски пособия в близост до дома ѝ в Уиндзор.

За поредния си акт на добра воля към обществото принцесата на Уелс носеше бежов блейзър от Reiss, който е постоянна част от пролетния и летния ѝ гардероб. Под него бе облякла бяла блуза, комбинирана с черните панталони до глезена от L.K.Bennett. Визията бе допълнена от цитриново колие на Daniella Draper и златни обеци от Sezane.

Според списание People, Кейт е посетила детския център за дарение, за да чуе повече за важната работа на организацията, подкрепяща семейства в нужда, живеещи в околията. 41-годишната принцеса се срещна с доброволци и участва в сортиране на даренията и пакетиране на дарителските пакети. По време на работата тя намери време да разкаже и за своите деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Когато Мидълтън забеляза дарителска кутия от най-големия производител на играчки Mattel, в която бе включена и фигурка на Баз Светлинна година, тя сподели, че принцеса Шарлот е огромен фен на анимацията „Играта на играчките“.

Кейт също така заяви, че децата ѝ растат много бързо, като най-малкият ѝ син вече навърши 5 години, а дъщеря ѝ съвсем скоро ще стане на 8. „Имам чувството, че беше вчера, когато бяха мънички. Времето минава много бързо“, каза тя. Обеща, че съвсем скоро ще доведе и децата си в дарителския център, за да изберат какви играчки да бъдат сложени в кутиите.

Визитата бе специална за Мидълтън, която е приела присърце каузата да помага на деца и техните семейства. През 2021 година тя стартира кампания, фокусираща се върху ранното детско развитие. Според нея, първите пет години от живота на едно дете са изключително важни за ролята му в обществото и бъдещия му успех.

Преди коронацията: Кейт бясна, че не се сбогувала с кралицата заради Меган

Коронацията наближава – ще носи ли Кейт Мидълтън тиара?

Кейт Мидълтън разкри хобитата на нейната дъщеря Шарлот

Кейт и преди е посещавала дарителски центрове за деца, за да помогне в разтоварването на дарения, сортирането им и да поговори със семействата, които се възползват от подобни инициативи. През 2020 година тя събра 19 британски марки, които дариха повече от 10 000 артикула на повече от 40 дарителски центъра в цяла Великобритания.

„През последните месеци чух различни истории от семейства, които са били подкрепени от подобни центрове по време на най-трудните им моменти и бях дълбоко трогната“, каза Кейт за кампанията. По думите ѝ, доброволците работят усилено всеки ден, за да осигурят най-важните ресурси на родителите и техните деца.

Междувременно Мидълтън, съпругът ѝ принц Уилям и останалата част от кралското семейство са заети и с организирането на коронацията на Чарлз на 6 май. Макар до този момент да остава в тайна ролята на принцесата на Уелс в церемонията, тя все пак намекна за тоалета, който може да носи. Единственото, което издава, е, че най-вероятно визията ѝ ще съдържа нещо синьо.

За още новини и тенденции от света на модата и красотата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари