IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2023 – Никол Шерцингер с перфектния модел

6 юли 2023 16 30

Певицата и нейният любим си почиват в Гърция

IStockphoto

IStockphoto

Никол Шерцингер показа перфектните бански за лятото. Известната певица, която тренира усилено във фитнеса, си почива с Том Евънс в Гърция. И както се досещате, за пореден път ни впечатлява с изваяното си тяло.

45-годишната звезда сподели импровизирана фотосесия край басейна. За нея тя носи тъмносини бикини, съчетани с шарено парео от трико.

Шерцингер показва сексапил, позирайки на фона на живописния остров Миконос.

Бански 2023 – заложете на цвят кобалт

След като отбеляза рождения си ден, Никол продължава да посещава страхотни места, където да релаксира и събира тен. За бягството си до нашата съседка, където е била неведнъж, тя е избрала бански от две части. Те са в цвят кобалт – особено актуален за почитателите на любимото синьо.

Нейното долнище се отличава с висока талия и прашка, докато горнището е с триъгълници. Според модните експерти това е една класическа комбинация, която всяка жена, независимо от нейната фигура, трябва да изпробва за лятото.

Бившата съдийка от X Factor сподели видео и още снимки, на които я виждаме в компанията на Том Евънс, който пъчи своите мускули, облечен с черни шорти.

Оказва се, че двойката е посрещнала Деня на независимостта на САЩ в Гърция.

Междувременно Том качи няколко свои снимки, на които позира с бял панталон и шарена риза, държейки в ръката си джин с лимон.

Деми Мур ни дава идея с бански с ретро принт

Бела Торн се появи в супер дързък бански

Хайди Клум показа снимки по бански. Бременна ли е?

Преди да наемат луксозна вила на Миконос, Шерцингер и Евънс бяха на кратка ваканция в Португалия.

Все още двойката се радва на безгрижните летни моменти и еуфорията около годежа си. До момента нито Никол, нито Том са коментирали кога възнамеряват да вдигнат сватба. Но доколкото ги познаваме, най-вероятно тя ще бъде морска.

За още тенденции за лятото и новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари