IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувки за есента – тенденции при ботушите за сезона

22 септември 2023 16 30

Какви високи модели ще носим тази година

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Лятото е към своя край и ние не можем да спрем да мислим за уютните вечери на топло, вкусните есенни напитки и красивите пейзажи, украсени с паднали листа. Освен всичко това, трябва да започнем да мислим за смяна на обувките, а есента е идеалното време да преминем към боти и ботуши. Те са любима опция на много дами, тъй като предлагат едновременно удобство и стил, а в същото време предпазват краката от дъждовете и локвите, които са се образували по пътя.

Тенденциите при ботушите са склонни да се задържат по-дълго от тези при други обувки. Така че, бъдете сигурни, че всеки ботуш, който решите да носите и да инвестирате в него, ще бъде актуален в даден период от време. И все пак, ако искате да знаете кои ботуши изглеждат особено модерни този сезон, ние събрахме няколко модела за вас. Има за всекиго по нещо – ботуши на равна подметка, на ток, водени от естетиката или от практичността. Всички те заслужават място в класацията, а изборът за точния модел оставяме на вас и вашия стил.

Тенденции при ботушите за есента

С остър връх

Дайте свобода на вътрешната си модна икона от 90-те години с едни елегантни и остри черни ботуши с остър връх. Те са неподвластни на времето модели, които добавят сексапил към вашето облекло. Печелят бонус точки за това, че се завръщат от миналото, а през последно време това е доста популярно както в модата, така и в красотата.

Мото ботуши

Ако си падате повече по бунтарските изпълнения, имаме ботуши и за вас. Мотоциклетистките модели са може би най-разпространената тенденция за обувки на есенно-зимните модни подиуми. Те напълно се присъединяват към артикулите, които може да носите с всяка дреха и прическа, като в същото време са подходящи както за ежедневието, така и за малко по-официалните поводи.

Крокодилска кожа

За елегантно излъчване, препоръчваме ботуши с щампа на крокодилска кожа. Те винаги изглеждат висококачествени и виждаме все повече интерес към моделите, които бяха популярни преди няколко десетилетия. Още едно доказателство, че тенденциите от миналото се завръщат, като тук ви съветваме да потърсите чифт с дължина до коляното, за да придадете блясък на визията с поли и рокли. Изберете модел с дължина до глезена, който да обуете с дънки.

Каубойски ботуши

Каубойските ботуши отдавна са любими на модните експерти и доказателството е в последния поток от есенни тоалети, които бяха качени в социалните мрежи. Потърсете класически цветове, като бежово и черно, или пък се откройте от тълпата в чифт цветни ботуши.

Модни съвети – как да съставите капсулен гардероб за есента

Бизнес мода за есента – какви панталони да носите в офиса

Пухени чанти – водеща тенденция за есен 2023

Ботуши над коляното

Ботушите над коляното доминираха на дефилетата този сезон и започваме да виждаме, че това влияние се просмуква и в ежедневния стил. Носете вашите модели с миниполи или рокли с високи цепки, за да ги покажете в пълния им блясък.

Боти

Класическите боти отново ще бъдат на мода този сезон. Безкрайно адаптивни и практични, тези модели са изборът за всяка стилна жена, която все още не е готова да сложи високите ботуши. Изберете черно за класическа визия или пък потърсете различни цветове и щампи, за да добавите малко разнообразие и индивидуалност.

За още новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари