IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня – Кейт Бекинсейл и прозрачната ѝ рокля

4 декември 2023 16 30

Актрисата се появи с един от най-сексапилните си тоалети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл е тук, за да ни каже и покаже, че прозрачните рокли ще диктуват модата още дълго време. 

50-годишната актриса позира с пухкава бяла котка, показвайки най-новия си сексапилен тоалет. Тя публикува снимки в социалните мрежи, с които успя да впечатли феновете и последователите си. Сърцата на някои мъже със сигурност са спрели за няколко секунди, тъй като Бекинсейл не остави нищо на въображението с прозрачната си рокля, под която носеше твърде разкриващо бельо. 

За да присъства на бляскаво парти по случай Коледа, организирано от Парис Хилтън, Бекинсейл се облече в сребърна рокля, през която се виждаше цялото ѝ тяло. Освен че даде старт на празничния сезон, Хилтън отбеляза и пускането на втория сезон на поредицата си Paris in Love. Въпреки че вечерта бе в чест на богатата наследница, вниманието бе насочено и към Кейт, която определено имаше какво да покаже пред камерите.

В серията от снимки, споделена в социалните мрежи, Бекинсейл осигури на феновете детайлен поглед върху тоалета си. Роклята, която е на марката Affair, включва сребърни детайли, стратегически поставени върху протежението на дрехата. Те обаче не закриваха изцяло тялото на актрисата, като изпод прозрачната материя се виждаха лилавите ѝ бикини, както и сутиенът с телесен цвят, който не закриваше напълно гърдите. 

Що се отнася до аксесоарите, Бекинсейл избра още сребро, слагайки чокър и дълги обеци. Тя също така носеше сребърни обувки на висока платформа, чанта във формата на котка и черен ластик за коса, оформен на красива панделка. За части от снимките звездата позираше и с истинска котка, а гримът ѝ бе оформен от професионалиста Хосе Корела. 

Това обаче не е първият провокативен тоалет на Бекинсейл.

През месец септември тя носеше подобен ансамбъл от Affair за Седмицата на модата в Ню Йорк, като този път обаче, вместо дълги сребърни панели, имаше флорални апликации. Тогава актрисата показа визията в социалните мрежи, където танцуваше с приятели. От видеото се виждаше, че тя е комбинирала роклята със синьо бельо и високи токчета.

Кейт Бекинсейл: Високото ми IQ може би попречи на кариерата ми

Бюти съвети: Кейт Бекинсейл се подмладява с отрова от скорпион

Кейт Бекинсейл: Не съм виждала дъщеря си от две години

Наскоро Бекинсейл беше част от 49-ия рожден ден на Леонардо ди Каприо, където се облече като синия диамант от „Титаник“. Тя избра минирокля от есенната колекция на The Blonds, която наподобяваше колието „Сърцето на океана“ от емблематичния филм от 1997 година, който превръща Ди Каприо в звезда. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @poshfashioncinematheque

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари