IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд, Салма Хайек, Виктория Бекъм на последната корица на Едуард Енинфул за Vogue

9 февруари 2024 16 30

Главният редактор успява да събере истински звезден ансамбъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте гледали „Отмъстители“ на Marvel, тогава много добре знаете репликата „Отмъстители, съберете се“. Това обикновено предвещава неприятности за врага и спасение за човечеството. И докато тези думи са възможни само на екран, едни други дами със суперсили успяха да се съберат на едно място за перфектната корица, която ще остане непобедена още дълги години. 

За последния брой на Едуард Енинфул като главен редактор на британския Vogue пред камерата на Стивън Майсъл застават 40 жени, всяка от които преди това е позирала за модната библия, докато Енинфул е бил на чело. Облечени в черно и бяло, дамите застават една до друга като близки приятели или семейство, за да почетат дългогодишната служба на главния редактор. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sendy (@sendy_xoxo)

Групата включва звезди като Опра Уинфри, Серина Уилямс, Виктория Бекъм, Дуа Липа, Салма Хайек, Майли Сайръс, Синди Крауфорд, Кая Гербер, Наоми Кембъл, Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън, Кара Делевин, Джейн Фонда, Кейт и Лила Мос, Джиджи Хадид и още много други.  

По думите на Енинфул, една жена сама по себе си не може и не трябва да капсулира последните няколко години, в които е работил за списанието. Това, от което той и неговият екип се нуждаели, било група, която да създаде силата на колектива, за да се съживи дръзкият, новаторски и еволюционен период в историята на Vogue. 

„Всяка една от тях – поради изключителното си въздействие, сила на личността, стил и влияние – са достигнали отвъд модата и културата, за да променят структурата на обществото през 2020-те години“, пише Енинфул в прощалното си писмо за модната библия. 

От Лондон, Ню Йорк, Париж, Милано, Лос Анджелис и всяка друга част на света, дамите се съгласяват да пристигнат в Манхатън за една легендарна фотосесия, която може би няма да бъде задмината години наред. Независимо от ангажиментите си, 40 успешни дами от различни части на развлекателната индустрия, се събират в чест на Енинфул и неговата професионална мечта – корица, която показва силата на женското царство. 

По страниците на списанието виждаме как Салма Хайек и Линда Еванджелиста позират заедно, недвусмислено показвайки, че нямат лоши помисли една за друга. Актрисата в момента е омъжена за Франсоа-Анри Пино, от когото има и дъщеря Валентина. Преди това магнатът имаше брак именно с Еванджелиста, която му ражда син. 

Тя не следва правилата – Никол Кидман позира със змия около врата за Vogue

Те се завърнаха – Синди, Наоми, Кристи и Линда отново на корицата на Vogue

Тайка Уаитити и Рита Ора говорят за страхотната си любовна история пред Vogue

На друга снимка Джейн Фонда е под ръка с Опра Уинфри, а Кейт Мос, Виктория Бекъм и Кристи Търлингтън излъчват стил и елегантност, просто като седят една до друга в бели тоалети. 

Енинфул казва, че изборът на звезда за корицата всеки месец винаги се е основавал на интуиция и следене на събитията по света. Именно затова е избрал всички тези дами да застанат пред камерата точно в този момент. 

Главният редактор също така пише, че последният му брой е намек за това, което му предстои като глобален творчески и културен съветник на Vogue и редакционен съветник на британския Vogue. Той ще продължи да допринася за марката в световен мащаб. Енинфул също така ще възобнови работата по по-широки творчески проекти, които е поставил на пауза, след като се присъединява към модната библия през август 2017 година.

Преди да се присъедини към екипа на Vogue, Енинфул работи като креативен директор за списание W. 

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари

Ееее ( преди 3 месеца )