IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов на червения килим – най-стилните двойки на наградите SAG

26 февруари 2024 10 30

Подкрепата от половинка е по-ценна и от най-голямата награда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тазгодишните награди на сценаристите събраха на едно място най-големите имена от Холивуд. Само две седмици преди Оскарите, в Лос Анджелис бе разпънат сив килим, който посрещна отличниците в телевизията и киното за изминалата година. Освен че бяха раздадени награди, видяхме и много любов извън и в залата. 

Част от номинираните получиха специална подкрепа от половинката си, увеличавайки стила си по две. Красотата и любовта вървяха ръка за ръка за двойки като Наоми Уотс и Били Крудъп, Адам Броуди и Лейтън Мийстър, както и много други. Всички те подкрепиха и своята общност SAG-AFTRA, която задържа продукциите в Холивуд за 118 дни с историческия си протест през лятото на 2023 година. 

След 118 дни на улицата, скандирайки за по-добро заплащане и по-добри условия на труд, сценаристи и актьори постигнаха своето, защитавайки правата си. Те бяха против все по-широкото използване на изкуствен интелект във филмите и телевизията, както и ниските последващи приходи, които получават при повторно излъчване на проектите им. 

Ето и кои двойки дойдоха заедно на червения килим, за да отпразнуват победата над големите продуцентски студиа

Били Крудъп и Наоми Уотс

Наоми Уотс се появи в черна рокля от Dior с прозрачна горна част, бродирана с геометрични флорални апликации. Тя завърши визията с крушовидни обеци от изумрудено и абаносово дърво от Antonia Milleto и червено червило. От своя страна, Крудъп заложи на елегантен черен смокинг. 

Били Крудъп,

Снимка: Getty Images

Актьорът, заедно с колежката си Дженифър Анистън, бе номиниран за поддържащата си роля като телевизионния изпълнителен директор Кори в сериала „Сутрешното шоу“. Уотс, която наскоро се появи в новия сериал на Райън Мърфи Feud: Capote vs The Swans, представи сегмента „В памет“ по време на церемонията. 

Америка Ферера и Пиърс Уилямс

Америка Ферера стъпи на килима със съпруга си Пиърс Уилямс. Актрисата носеше персонализирана рокля от черна вълна и копринено наметало от Dior с бели ръкави от органза. Тя блестеше с повече от 30 карата диаманти от De Beers, включително привличащ вниманието чокър, който беше поне 20 карата. 

Америка Ферера,

Снимка: Getty Images

От своя страна, Пиърс Уилямс беше елегантен в черен костюм с бяла риза, черна папийонка и черни официални обувки. 

Кийран Кълкин и Джаз Чартон

Кийран Кълкин,

Снимка: Getty Images

Джаз Чартон продължи да показва подкрепата към съпруга си Кийран Кълкин на поредното наградно събитие. Тя носеше дълга черна рокля с фазите на луната, изобразени по цялата предна част. Тоалетът бе допълнен от червен чокър и червена гривна. Кийран, който се бореше за поредната награда за играта си във вече приключилия сериал „Наследници“, носеше черен костюм с черна блуза. 

Джон Хам и Ана Оцеола

Джон Хам

Снимка: Getty Images

Ана Оцеола и Джон Хам превърнаха вечерта на наградите в своя романтична среща. Актьорът се появи заедно с новата си съпруга и не можеше да свали усмивката от лицето си. За повода Хам беше облечен в класически черен смокинг с бяла риза и черна папийонка. От своя страна, Оцеола носеше рокля с халтер деколте и дръзка цепка, разкриваща тялото ѝ от гърлото до пъпа. 

Джоди Фостър и Александра Хедисон

Джоди Фостър,

Снимка: Getty Images

Джоди Фостър блестеше в черна рокля с пайети, комбинирана с отворени обувки, от които се показваше червеният ѝ педикюр. До нея гордо застана съпругата ѝ Александра Хедисон, която беше с равни сандали, комбинирани с черна дантелена рокля и черно сако. 

Кои звездни двойки донесоха любовта на червения килим в Кан?

Най-горещите двойки знаменитости на Met Gala 2023

10 най-красиви двойки на партито на Vanity Fair след Оскарите

Адам Броуди и Лейтън Мийстър

Адам Броуди,

Снимка: Getty Images

Съпрузите направиха рядка поява на червения килим, оставяйки децата у дома. За светското събитие Броуди се облече в тъмносин костюм с широк ревер. Междувременно съпругата му запази елегантния тон на вечерта, носейки персонализирана рокля от St. John и леко разрошен бретон тип перде. Двамата позираха един до друг, напомняйки на света, че са една от най-сладките двойки в Холивуд. 

Ръсел Уилсън и Сиара

Сиара и Ръсел Уилсън стъпиха на червения килим в Лос Анджелис само осем седмици след раждането на дъщеря им Амора Принцес. Изпълнителката бе номинирана за ролята си в „Лилавият цвят“ и се появи в латексова визия, която носеше със себе си достатъчно драма за цяла вечер. Външният вид включваше дълги ръкави, цепка до бедрото и драпиране около талията. 

Сиара, Ръсел

Снимка: Getty Images

От своя страна, Ръсел Уилсън запази мъжкия дрескод, носейки черен смокинг с бяла вратовръзка и черна папийонка. 

За още новини от света на лайфстайла и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари