IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес: Не ме интересуват парите!

19 ноември 2019 10 30

Актрисата на корицата на GQ

Списание: GQ

Дженифър Лопес е една от иконите на днешното време. Тя успява да се изкачи по стълбицата на успеха и от обикновено момиче от Бронкс, Ню Йорк застава на върха на музикалната индустрия. През кариерата си е получила 400 номинации и 126 награди, а нейният албум J to tha L-O! The Remixes е вписан в рекордите на Гинес за първия албум, съдържащ ремикси, който стига до номер 1 в класацията на Billboard 200.

През 2010 година Лопес получава наградата „Легенда“ за заслугите ѝ към музиката. Две години по-късно тя отново влиза в книгата на Гинес за своето видео към песента On the Floor, което е признато за най-гледаното видео, в което участват жени. Получава юбилейната 2500-а звезда на Алеята на славата през 2013, а през 2014-а става първата жена, която получава наградата „Икона“ на Billboard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Успехите ѝ не свършват дотук. Само преди година Лопес отново написа история и се превърна в първата жена, която получава наградата Michaale Jackson Video Vanguard Award. През 2007 година се нарежда на първо място сред най-влиятелните латиноамериканци, пет години по-късно оглавява и класацията на топ 100 знаменитости на списание „Forbes“. През 2011 година списание „People“ я обявяват за „Най-красивата жена“, а тази година Джей Ло получи и награда за „Модна Икона“.

След всичко, което изброихме, няма кой да спори, че Дженифър Лопес може спокойно да се нарече Икона на нашето време. Точно затова и списание GQ ѝ отдава тази чест в последното си издание за годината. Изпълнителката краси корицата на броя, в който разказва и за най-важните решения в кариерата си.

Последният филм, който излезе с нейно участие, е „Да свалиш Уолстрийт“, в който Дженифър показва завидни танцови умения на пилон. И въпреки че в лентата водеща тема са парите и бързото забогатяване, 50-годишната Лопес споделя, че тя никога не е била мотивирана от финансите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

„Правя неща, защото ми харесват. Не получих много пари за филма. Направих го безплатно и дори го продуцирах. Инвестирах в себе си“, признава тя пред GQ. Тя споделя, че играта ѝ като Рамона в „Да свалиш Уолстрийт“ наистина е успяла да я вдъхнови.

Жени омайват мъже: Истинската история от „Да свалиш Уолстрийт“ (1 част)

„Независимо дали правеше добри или лоши неща, тя много добре знаеше какви са нейните цели. И това, че можеше да ги постигне напълно сама. Никога не виждате мъж в живота ѝ. Да, има мъже, но я няма тази фигура, която постоянно да седи над нея“, продължава изпълнителката. 

Тя се връща назад във времето и си спомня, че когато все още е била само Джени от квартала, е спала на едно легло със сестра си и животът ѝ е бил далеч от лъскавото ежедневие, на което се радва сега. Все пак Джей Ло признава, че Рамона ѝ е послужила за пример и вдъхновение.

„Беше забавно да я играя. Беше страшно да я гледам“, допълва тя. Най-голямата гордост обаче на Лопес е това, че филмът е изцяло направен от жени. „Тук са жени продуценти, жени режисьори, жени сценаристи и главните роли са изиграни изцяло от жени“. 

Жени омайват мъже: Истинската история от „Да свалиш Уолстрийт“ (2 част)

Разбира се, няма как да не бъде зачекната и темата за личния живот на Джей Ло. Съвсем скоро се очаква тя да мине отново под венчилото с годеника си Алекс Родригес. Историята им е като извадена от филм. Той си я харесва преди доста години, но тогава тя е заедно с Марк Антъни и затова двамата остават само приятели. Доста години по-късно обаче любовта между тях пламва и останалото, както казват хората, е история.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Следващата година също се очаква да е натоварена за Лопес. Очаква се изпълнителката да попадне във въртележката на наградния филмов сезон, който започва през януари 2020-а. И докато номинираните и победителите за най-важните награди в киното все още са мистерия, то едно е ясно – Джей Ло ще излезе на сцената на Супербол в Маями, където ще си партнира заедно с Шакира.

Жени омайват мъже: Истинската история от „Да свалиш Уолстрийт“ (3 част)

„Смятам за невероятно, че две латиноамериканки ще заемат централно място в програмата на Супербол. Това, което можем да направим с тези 12-14 минути, е да накараме хората да разберат, че ние имаме място в тази страна. Мисля, че може да се получи едно невероятно забавление“, завършва Лопес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Снимки от фотосесията на Дженифър Лопес за списание GQ може да видите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари