IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти вдъхновение: 5 звездни идеи за летен грим

10 юни 2020 12 30

Бъдете готови за топлите месеци

Снимка: Pexels

Времето навън става все по-топло, така че знаете какво означава това – време е да извадите ярките сенки, основите със сияйно покритие и екстра блестящите гримове. Въпреки че лятото на 2020ще е по-различно от досегашните, то определено не е отменено. Стоенето вкъщи е идеалното време да експериментирате и да пробвате различни нюанси върху лицето си. 

Защото, когато излезете навън, трябва да успеете да привлечете внимание само с определени части на лицето. Тъй като маските в затворени пространства може да останат за дълго време, това лято тенденциите в гримирането са по-ярки цветове за очите и по-леки за устните. 

За тези, които вече са фенове на очната линия, преминете на следващото ниво като създадете едно остро котешко око. Ако пък сенките са вашите любимци, пропуснете ефирното излъчване и се насочете към смел матов нюанс. Що се отнася до останалата част от лицето ви, зачервените бузи или ефекта „целуната от слънцето“ винаги са безупречни възможности. 

Ето някои звездни съвети за тазгодишния ви летен грим

1. Целунати от слънцето

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAM VO✨GLOW⚡️SKIN (@namvo) on

Блестящата кожа винаги е добра идея, но нищо не казва лято повече от ефекта „целуната от слънцето“. Гримьорката Нам Во знае, че това ще е един от трендовете на това лято и го прилага на всеки от клиентите си. 

2. Графична очна линия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikki_Makeup (@nikki_makeup) on

Обичате котешкото око? Страхотно! По-заостреният вид е даже още по-добра идея. Вземете пример от звездната гримьорка Ники Уолф и се потопете в другата тенденция за лятото. Нарисувайте една права линия над гънката на окото си, след което рязко я свържете с края на окото. 

3. Розови бузи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) on

Ако имате зачервени бузи през лятото, не се притеснявайте. Някои от звездите даже се опитват да се сдобият с такъв вид. Една от тях е Лили Рейнхарт, която разчита на козметиката, за да получи малко цвят върху кожата си.

4. Лилави сенки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Яркият очен грим е тенденцията това лято, но лилавото е тотален хит. От лавандула до виолетово, нюансите на този цвят изглеждат невероятно върху всяка кожа. Вземете пример от Дуа Липа и Лиса Елдридж като начин, по който да включите този тренд в летния си грим.

5. Сатенени устни

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on

Не съвсем лъскаво и не съвсем матово, сатененото червило е най-практичният начин да направите устните си неустоими през лятото на 2020-а. Цветът е по-малко вероятно да се размаже, ако носите маска, а и тези продукти често съдържат хидратиращи съставки, които поддържат устните гладки. Софи Търнър добре знае това и залага на червилото все по-често.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари