IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян със специален маникюр за SKIMS

21 юли 2020 17 50

Той е по дизайн на маникюриста Сожин Оу

БГНЕС

Ким Кардашян с маникюр по последните актуални тенденции. За новите снимки на своята марка бельо SKIMS, тя нае известният маникюрист Сожин Оу, за да има перфектни снимки. 

Мъжът, чийто нестандартни идеи се появиха на страниците на списание Vogue, е специалист по направата на нокти с така наречения мокър ефект. За да зарадва риалити звездата, той ѝ спретна специален 3D маникюр. 

В своя профил в Instagram специалистът показа видео и кадри, на които Ким е с оформящо бельо и нокти в синьо-лилав цвят. 

На нокътните плочки пише „SKIMS“, като на всяка има по една обемна буква с един и същи шрифт, получена чрез геллак. Предполага се, че дъщерята на Кайли Дженър е дала крупна сума пари за въпросната поръчка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ?? (@sojinails) на

Маникюрът на Кардашян е с лек мокър ефект, но по него няма капки, а по-скоро самият гел, от който е направен, изглежда доста лъскав и прилича на желе. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ?? (@sojinails) на

Маникюристът се похвали, че е направил и нокти в телесен цвят за съпругата на Кание Уест, които ѝ залепил за снимките на моделите бельо в тъмнобежово. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ?? (@sojinails) на

Ето и още идеи за маникюр, които може да разгледате:  

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 3 години )
...Дъщерята на Кайли Дженър?!Дъщеря и е на не повече на година/2.По-скоро Ким е дъщеря на Крис Дженър. Пак сте блузка ама не съвсем :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар