IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Череши – символ номер 1 за маникюр лято 2020

4 юли 2020 16 30

Ето 4 идеи, които да изпробвате върху ноктите

IStockphoto

Черешите са един от най-търсените сезонни плодове. Всички сме си слагали по две на всяко ухо, правейки си обеци в детството, яли сме ги до насита, държейки купа пълна с тях в ръцете. Те са вкусни, полезни и любими на много от нас. 

След направата на различни сокове, сиропи, сладка, конфитюри и десерти с череши, е време за почивка за всяка домакиня и нов маникюр. И тъй като фрути ноктите винаги са на мода през летните дни, ви предлагаме да използвате символ номер едно за този сезон – черешките. 

След манията по маникюр с диня или портокали, сега идва ред на декорациите с червения плод, който радва малки и големи. Ако обичате да лакирате ноктите в по-пъстри цветове, то днешните ни идеи ще ви допаднат. 

Как да си направите маникюр с череши?

Не са ви необходими кой знае какви пособия. Просто трябва да разполагате с по-светъл лак за основа, върху който да разположите черешките – направени от червено и зелено. Ако лаковете са с тънка четка, по-добре, ако не – може да ползвате апликатор или просто върха на химикалка, за да направите формата на черешата, нейните листа и дръжки. 

Ето няколко свежи идеи с череши – символ номер 1 за маникюр лято 2020: 

1. Артчереши

Част от ноктите са лакирани в яркочервено. Останалите са с бежова основа, върху която сякаш художник е изрисувал череши. Те изглеждат по-обемни, като този ефект е постигнат със светлосенки с червено и черно. 

Дръжките са нарисувани със специална четка и са по-дебели. 

2. Черешки върху всички нокти

Един от най-лесните за изпълнение варианти. Оформяте хубаво ноктите с пилата и поставяте безцветна основа или такава в млечнобял/бежов цвят. След като изсъхне, правите малки черешки, като ги разполагате шахматно. 

За да получите черешите, първо правите две малки точки в червено, а отгоре с тънка четка или апликатор рисувате дръжката като буквата „л“. 

3. Нежен маникюр с череши

Ако не искате прекалено цветен маникюр в червено и зелено, може да украсите само два нокътя с черешки, а останалите да лакирате в любимия ви нюд тон. 

В случая символът е разположен върху целия нокът, а останалите са изчистени. 

Ако желаете, може да поставите безцветен топлак. 

4. Френски маникюр и череши 

Съчетанието между червено, бяло и зелено е идеално за вашия маникюр за лято 2020. 

Можете да си  направите френски маникюр върху бежова или безцветна основа, като отгоре – на различни места, нарисувате черешки с тънки зелени дръжки (като на снимката). 

Друг вариант е да направите обърнат френски маникюр с червено на част от ноктите, а на останалите да нарисувате по няколко черешки. 

Ето и още идеи за маникюр, които да изпробвате у дома: 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари