IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни маникюри – звездите носят кафяво

15 октомври 2020 08 30

Цветът на шоколада е хит за лакиране този сезон

IStockphoto

Омръзна ли ви да виждате едни и същи есенни маникюри – с жълто, оранжево, с листенца и златист брокат? Ако сте от онези, които обичат да се лакират различно от масата в салоните, то със сигурност не следите тенденциите. В случай, че гел лакът и акрилът не са любимите ви и предпочитате разнообразието, то със сигурност имате богата колекция от лакове. Днес ще ви предложим един нюанс, предпочитан от звездите, който със сигурност ще ви хареса – шоколадовокафявото. 

Този нюанс кафяво може да се носи по най-различни начини. Освен това не му трябват излишни декорации. Изглежда страхотно и без тях, напомняйки за любимия ви шоколад или бонбоните, които се топят в устата. 

Топлият нюанс отива на всеки тип кожа. Може да го видим с лек лачен ефект или пък матов. 

Кои звезди заложиха на шоколадовокафявото за своите есенни маникюри? 

1. Хейли Бийбър

Моделът има достатъчно възможности, за да си позволи скъп маникюр, но през последните дни я виждаме само с тъмнокафяв лак по ноктите. 

Тъй като съпругата на Джъстин Бийбър има светла кожа, ноктите ѝ се забелязват лесно. При това са леко лъскави и отиват на нейните безброй пръстени. 

Дали с дънки и суитшърт или с рокля, шоколадовият маникюр е идеалният избор за тази есен. 

2. Кортни Кардашян

Риалити звездата има милиони фенове в Instagram. Там тя позира само по хавлия, гримирайки се с продукти от серията на сестра ѝ Кайли Дженър. Разбира се, ноктите ѝ са с тъмношоколадов цвят – от новата линия лакове на милиардерката. 

Ноктите на Кортни са доста подкъсени и отиват на жълтия ѝ аутфит, с който я виждаме на други снимки. 

3. Клои Кардашян

Разбира се, когато една от клана Кардашян покаже нещо актуално, другите я последват. Подобно на сестра си Кортни, Клои избра кафяв лак за своя есенен маникюр. 

Нюансът по ноктите на русокосата красавица е млечен шоколад – по-светъл, но пък пасващ на бронзовия тен на кожата ѝ белите ѝ дрехи. 

4. Паркър Кит Хил

Моделът ни вдъхновява със своя маникюр в матовокафяво. Интересното е, че той е с тънки контрастни полумесеци. 

Ето и още идеи за есенни маникюри, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари