IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид с нова прическа за празниците

15 декември 2020 10 40

Супермоделът гледа виртуалното модно шоу на Dior

Снимка: БГНЕС

Тази година открихме, че можем да носим два различни стила, когато сме на работна среща. Благодарение на пандемията, повечето от нас останаха вкъщи и разговаряха с колеги и клиенти чрез онлайн платформи като Zoom и Teams. Това ни позволи да бъдем официални от кръста нагоре и небрежни от кръста надолу. И докато някои от нас обличат най-новата си риза, слагат грим и сресват добре косата си, то Бела Хадид има съвсем друг подход за официалните работни срещи.

Супермоделът се похвали с нова прическа, готова за дебют по време на онлайн модното шоу на Dior. Хадид сподели видео в социалните мрежи, на което се вижда, че промяната ѝ се състои в драстично скъсяване на косата и боядисването ѝ в платиненорусо. Бела беше един от звездните зрители на дефилето, на което бяха показани новите тенденции в мъжката мода за пролет 2021 година.

Късият стил е дело на фризьорката Дженифър Йепс, която е направила бретон, който леко докосва очите на Бела. Освен това тя не е боядисала напълно косата, а е оставила основният цвят да си личи в корените, което е една от последните тенденции в прическите тази година. Хадид носи грим на Dior, а видеото е било заснето от самата нея.

„Лицето на Бела ми напомня за картина и просто исках да се придържам към това. Исках да ѝ придам онзи вид от женските картини от 80-те“, казва гримьорът Сам Висър, който стои зад визията. Гримът се състои от кафяви, лилави и розови цветове, нанесени щедро върху скулите на модела, опушени клепачи, които заменят яркочервените нюанси, които са характерни за рисунките от 80-те години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари