IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра разкрива как подготвя косата си за романтична среща

21 април 2021 16 30

Актрисата пусна на пазара собствена линия за коса

Снимка: Getty

Приянка Чопра Джонас разделя ежедневието си между снимачната площадка, упражненията за каскадьор, тренировките във фитнеса и разработването на новата си козметична линия за коса. Тя носи името Anomaly и е изцяло от чисти продукти, които не вредят на околната среда и осигуряват дълготраен блясък.

При всичко това най-вероятно ще помислите, че Приянка няма време за семейството, но всъщност тя намира начин да присъства и на няколко романтични вечери със съпруга си Ник Джонас. Двамата често се намират на различни места заради кариерите си и затова се опитват да изведат максимума от моментите, в които се оказват на едно и също място.

За да скрие умората от работния ден, Приянка е намерила начин как бързо да подготви косата си за срещата със съпруга си. Хубавата новина е, че тя споделя тайните си, които могат да ни бъдат от полза при следващото ни излизане. Въпреки че актрисата използва продукти от собствената си линия, ние можем да ги заменим с такива, които се предлагат в нашата търговска мрежа.

Това, което все още не присъства толкова често на нашия пазар, са продукти, които не вредят на природата. Чопра се е фокусирала върху този аспект и всяка една бутилка е направена от изключително тънка и рециклируема комбинация от пластмаса и алуминий. Формулите са веган и са без допълнителни химикали, като превръщат козметиката в подходяща за всеки тип коса.

„Моята коса е доста плътна и спокойно мога да кажа, че винаги има собствено мнение“, казва Приянка във видеото. След като отвърже опашката си, целта на актрисата е да изглади всякакви извивки и да увеличи обема. За последното тя се обръща към сухия шампоан, разделя косата си на две части и пръска продукта точно в корените си.

За да поддържа краищата си лъскави и здрави, Приянка прилага овлажняващ балсам върху тях. След като извива участъци от косата, за да създаде естествени къдрици, актрисата обръща главата си надолу, след което бързо се изправя и е готова. С бретона, който оформя рамка около лицето ѝ, крайният резултат е великолепен и почти без усилие.

След поставянето на червено червило, Чопра е готова за среща със съпруга си. „По време на карантината не можехме да ходим на много места, които предлагат романтика, но това не означава, че не можем да си създадем такава у дома“, категорична е актрисата. Според нея, всяка дама може да иска да е красива, независимо дали ще излиза, или просто иска да промени визията си вкъщи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари