IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически за лятото: Сара Хайланд като принцеса от „Дисни“

23 юни 2021 12 30

Актрисата показа дълга, червена и къдрава коса

Снимка: БГНЕС

От февруари насам Сара Хайланд реши да заложи на червения цвят на косата, който често виждаме от снимките в социалния ѝ профил. Макар че вече няколко месеца той не се променя, актрисата успява винаги да ни впечатли с начина, по който оформя прическата си и всеки път ни вдъхновява за нова промяна във визията.

Наскоро Сара прикова вниманието ни отново, като този път тя показа не само безупречния си цвят, но и дългите си къдрици. Не можем да не отбележим, че косата на звездата е значително по-дълга от обикновено, което е различен подход за лятото. По принцип повечето от нас решават да намалят дължината за топлите месеци, за да си доставят прохладата, която е нужна от юни до септември.

Оказва се обаче че Хайланд е решила да се противопостави на приетите норми и да създаде своя собствена тенденция. Преди седмица тя сподели в социалните мрежи снимка, на която червената ѝ коса е оформена в прекрасни обемни къдрици, които стигат чак до ребрата. Много от феновете ѝ веднага посочиха, че актрисата прилича на Мерида от анимацията „Храбро сърце“, като сравненията им бяха напълно точни.

„Добре. Останете с мен. Меринда облечена като Тарзан“, написа Сара под снимката. Най-вероятно актрисата говори за леопардовата си блуза, която много прилича на препаската, която носи обитателят на джунглата. Освен с прическата, Сара привлече внимание и с червените лунички, които беше нарисувала върху носа и бузите си.

Ники Лий е отговорна за цвета, който си пасва чудесно с екстеншъните от Вайлът Терити. И двете дами са известни сред звездите и често получават благодарности от тях за добре свършената работа. Освен за Хайланд, Терити е слагала екстеншъни на Кайли Дженър, Меган Фокс, Ванеса Хъджинс, Дженифър Лопес и много други.

„Използвам руски къдрави екстеншъни, които закрепвам с миниатюрни клипсове. Това е техника, която не уврежда косата и не налага използването на топлинни уреди или лепило“, казва Терити пред Allure. Според нея, по този начин косата може да остане до три месеца и може лесно да се носи в различни прически.

Приятели и фенове на Хайланд доста харесаха промяната, като някои дори я сравниха и с Джулия Робъртс в „Хубава жена“. Засега не е ясно дали екстеншъните са поставени за роля или за забавление, но със сигурност привлякоха вниманието на всеки.

Ето още няколко идеи за прически през лятото:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари