IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически есен 2021: Какво носят жените в Ню Йорк?

23 октомври 2021 18 00

Ето няколко идеи, вдъхновени от американките

IStockphoto

Време ви е за подстригване. Имате час за фризьор, но все още не знаете каква прическа да изберете. Колебаете се между добре познатата стара и някоя нова, но нямате представа дали ще ви отива. Има откъде да почерпите вдъхновение!

За повече самочувствие и добро настроение, е хубаво от време на време да бъдете с различна прическа. Ето защо, освен до ножицата, може да прибегнете и до нов цвят на косата. Иначе е нормално да се колебаете, но на помощ идват експертите от САЩ, където се раждат голяма част от тенденциите.

След като ви показахме какви прически харесват жените в Лос Анджелис, отиваме в Ню Йорк. Именно там са най-впечатляващите идеи, които виждаме в Instagram – заснети из улиците на Бруклин или на покривите на сгради в Манхатън.

Ето 4 прически, които носят жените в Ню Йорк:

1. Бретон тип „завеса“

Една от най-популярните тенденции за 2021 г. виждаме и в Ню Йорк, където скоро имаше Седмица на модата. Докато жените например в Лос Анджелис предпочитат по-дългия бретон, който е поне до брадичката, тези в американския метрополис залагат и на други варианти на типа „завеса“. Така например бретонът може да бъде по-къс, над веждите, разделен на две равни части; в стил 70-те (до скулите, извит навън) или пък като водопад (по-обемен, падащ по-отгоре).

За да получите ефекта на завесата, може да ползвате стилизиращ продукт.

2. Подстрижка със затъпени краища

Каквото и да си говорим, след като винаги сме искали перфектната коса на черта, по време на карантина започнахме да се подстригваме сами и спряхме да бъдем перфекционисти. Именно това си личи и в косите на някои нюйоркчанки, които вместо да искат текстуриране, избират по-тъпи краища.

Тази подстрижка е перфектна за жени, които след измиване на косата нямат възможност да я оформят с четка или преса. И макар леко рошава, тя също стои добре.

3. Пластове от 90-те

Както отдавна забелязваме, някои акценти при аксесоарите за коса и прическите, познати ни от 90-те, се завръщат. В тази връзка фризьори от Ню Йорк ни съветват в социалните мрежи да се върнем към подстригването на пластове и дават пример с любимата на мнозина прическа на Рейчъл Грийн от сериала „Приятели“.

Разбира се, след този тип подстригване, трябва да издърпвате косата с четка и сешоар, както и да придавате поне малко обем в корените.

4. Къс боб

Със сигурност сте виждали реклами или тв предавания от САЩ, където жените са с твърде къс боб. Сега той е една от най-модерните прически в Ню Йорк, като освен в естествени цветове, той се среща в русо или рижаво-кафяво.

Жените в американския град винаги са в движение и затова избират късия боб, който върви с минимална поддръжка. А ако пък са поканени на някое парти, винаги могат леко да начупят косата си, да сложат фибичка или да я разрошат малко с пяна.

Ето и още идеи за прически, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

По принцип ( преди 2 години )
Моля ви , следващия път като превеждате , консултирайте се със съответния специалист и не оставяйте Гугъл преводача да ви върши работата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар