IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Грим есен 2022 - пуснаха специална колекция за мъгъли

22 септември 2022 16 30

Тя е за феновете на Хари Потър

IStockphoto

IStockphoto

Септември дойде и ето, че скоро влакът „Хогуортс Експрес“ ще потегли от гара „Кингс Крос“ в Лондон. Това ще стане от магическата платформа 9 3/4, която мъгълите не могат да видят. На нея ще бъде и Хари Потър - любим на мнозина герой от едноименните книги на Джоан Роулинг. Години след излизането им на пазара, заедно с филмите с неговите приключения, много хора по цял свят събират най-различни предмети, свързани с фентъзи романа. И ето, че дни преди първия училищен звънец някои тийнейджъри и техните родители могат да се сдобият с  колекционерски гримове. И така да се сдобият с малко въшебство, с което да изглеждат по-добре. 

Може да се каже, че специалната серия, посветена на Хари Потър, е за мъгъли. В книгата това са хора, които нямат магически способности, нито пряка връзка с магове-безмощни. Но от тях могат да се родят вещици и добри магьосници. Днес тези обикновени хора могат да притежават сенки, червила, гланцове и други, с които „да блеснат“ сред множеството.   

Всички гримове са свързани с четирите дома в популярното магическо училище - Грифиндор, Слидерин, Хафълпаф и Рейвънклоу, както и с емблематични герои от магьосническия свят на Хари, неговите приятели и учители. Линията включва палитра от 24 нюанса сенски, свеки тон от който е посветен наслучващото се в „Хогуортс“.  

Ако искате да добавите доза магия към устните си, може да притежавате едно от червилата, украсено с анимирана версия на Хари Потър, Хърмаяни и Рон. Те са червено -оранжев цвят, бордо, нюд-коралов тон и с блясък - сребристо-розов. 

В случай, че обичате балсам за устни, може да пробвате Fourth Ray, който се предлага в четири цвята. Така например Грифиндор мирише на яйчен ликьор, Слидерин е с вкус на мента, докато Рейвънклоу е използвана смес от горски плодове, босилек и ванилия. А пък този за дома Хафълпаф има аромат на машмелоу и кокосов орех. 

Според авторите на колекцията, тя не дава магически сили, но пък с нея може да „омагьосате“ някой само с поглед. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари