IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни прически – Хейли Бийбър отряза косата си

25 януари 2023 11 00

Вижте на какъв стил заложи звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър може и малко да закъсня за тенденцията „Нова година, ново аз“, но все пак се включи в нея.

Основателката на козметичната марка Rhode се сбогува с дългите си кичури и разкри драматична промяна. Тя показа новата си визия в социалната мрежа TikTok, където сподели видео, изненадвайки феновете си. Новата прическа на Хейли се характеризира като стил боб и е с дължина малко под брадичката.

@haileybieber

oops ???‍???‍♀️

♬ original sound - sped up sounds

Краткият клип на Хейли започва с близък кадър на сините маратонки на звездата и панталоните с широки крачоли. След това камерата се обръща и пред нея застава Хейли с новата си прическа. Моделът завъртя главата си, за да покаже боба от различни страни. Шикозният стил бе съчетан с кафяви слънчеви очила и черно кожено яке с логото на университета в Маями, направено от яркозелено и оранжево.

През уикенда Хейли сподели още една снимка на новата си прическа, но кадърът изчезна след 24 часа, тъй като беше публикуван в историите ѝ в Instagram. Там Бийбър се сравни с Марго Тенебаум, която е изиграна от Гуинет Полтроу във филма The Royal Tenenbaums. В лентата актрисата е с точно същата къса прическа, като най-вероятно тя е послужила за вдъхновение за промяната на Хейли.

За излизането си през уикенда Бийбър избра тъмен тоалет, вдъхновен от академичните среди. Облече кафяв пуловер с V-образно деколте върху бяла тениска с кръгло деколте, сива ученическа пола, черен чорапогащник и бели чорапи с черни кожени мокасини. Тя допълни визията с черни слънчеви очила със сребриста рамка, кремава чанта на Veneta Bottega и, разбира се, голямо палто с дължина до земята, подходящо за зимата.

Що се отнася до цвета на косата, Бийбър избра нюанс, който се намира точно между шоколадовокафявите и медните цветове, които са модерни в момента. Нейният кестеняв тон е достатъчно тъмен, за да изглежда кафяв при слаба светлина, но има необходимите медни нюанси, за да изглежда жизнен през деня.

Тъй като правият боб, който Полтроу носи във филма си е труден за поддържане, особено ако имате по-дебела текстура на косата, Бийбър опрости външния вид, правейки го по-удобен за носене. Тя добави няколко меки вълни за по-голяма ефектност и разнообразие.

Прическата на Хейли е страхотно вдъхновение за всеки, който иска да подобри кичурите си тази зима. С ясни, очертаващи лицето линии и остри краища, бобът е полярната противоположност на многотекстурирания и многопластов външен вид, който последните тенденции като „вълча“ прическа и бретони популяризираха.

Слагала ли е филъри: Хейли Бийбър отново позира с подозрително пухкави устни

Хейли Бийбър за „кражбата“ на Джъстин от Селена Гомес

Снимка за поколенията: Селена Гомес и Хейли Бийбър заедно

26-годишната моделка не за първи път създава тенденции в красотата.

Миналото лято тя популяризира ноктите „глазирана поничка“, с които се появи на Met Gala. Тогава тя носеше сатенена рокля от Saint Laurent, но всички гледаха в маникюра ѝ, който бързо се превърна в един от най-желаните стилове за годината. Малко по-късно Хейли превзе есенните тенденции, актуализирайки емблематичния си вид на ноктите, добавяйки само блестящ бронзов цвят с лъскаво покритие.

„Често ме снимат, така че изпитвам напрежение, защото трябва постоянно да изглеждам добре. Дори да нося тениска и дънки, трябва да бъдат най-добрите“, казва тя миналата година пред Harper's Bazaar. Допълва, че стилът ѝ се променя на всеки няколко месеца.

За да разбирате първи за новите тенденции в красотата, последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари