IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили-Роуз Деп за ролята си на амбициозна изпълнителка: Бритни Спиърс беше моето вдъхновение

7 юни 2023 10 40

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради прави дебюта си в киното с роля в The Idol

Снимки: БГНЕС/Getty

Снимки: БГНЕС/Getty

Преди на малкия екран да се появи Джоселин, в главата на Лили-Роуз Деп е живяла Бритни Спиърс.

В интервю за E!News дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради, която съвсем скоро ще видим в сериала The Idol по HBO Max, разкрива, че именно изпълнителката на Baby One More Time ѝ е помогнала да развие героинята си. Лили-Роуз прави актьорския си дебют в проекта на рапъра The Weeknd, който влиза в главната мъжка роля.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO (@hbo)

„Имаше толкова много поле за вдъхновение, от което можех да черпя информация, например от Бритни Спиърс, която обожавам“, казва актрисата. Допълва, че русокосата бунтарка на 90-те не е била единствената, която е послужила за пример, но се откроявала най-много сред другите попикони на нашето време.

В The Idol Лили-Роуз играе Джоселин – попзвезда, която се опитва да се завърне към кариерата си след криза на психичното здраве. По пътя се обвързва интимно с магнат от нощен клуб и лидер на култ, изигран от Абел Тесфайе, по-известен като The Weeknd. Сериалът направи световната си премиера на фестивала в Кан, получавайки бурни овации, както и огромни поздравления за дръзката роля на Деп.

Говорейки за партньорството си с истинска попзвезда, актрисата не спира да хвали Тесфайе, който е и един от създателите на The Idol. По думите ѝ, той е отдаден партньор, който постоянно я е подкрепял и ѝ помагал пред камерата. Така двамата постепенно се превръщат в добри приятели, което още повече улеснява работата им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Idol (@theidol)

„Когато трябва да снимаш тези наистина уязвими и емоционални сцени с някого, иска ти се до теб да седи човек, на когото имаш доверие и с когото се чувстваш сигурно. Точно така беше с Абел“, споделя Деп.

Другият създател на поредицата – Сам Левинстън, потвърди, че образът на Бритни Спиърс не само е служел като отправна точка за Лили-Роуз при изграждането на Джоселин, но също така присъства косвено и в първия епизод. Все пак той заяви в пресконференцията в Кан, че героинята на Деп не се опитва да бъде Спиърс, нито пък сериалът иска да разкаже историята ѝ. По-скоро Левинстън и екипът му искат да покажат как светът възприема една попзвезда и натиска, който обществото оказва върху нея.

Лили-Роуз Деп имитира бившата любима на баща си Джони – Кейт Мос

Лили-Роуз Деп изглежда невероятно на 23-ия си рожден ден

Специалните гости на Chanel: Пенелопе Круз, Лили-Роуз Деп и Марион Котияр

Режисьорът, който седи и зад създаването на „Еуфория“, допълва, че изпълнителите са под постоянно напрежение, защото трябва винаги да са готови и да бъдат това, което обществото иска да бъдат. „Всички може да се преструваме, че ни е грижа за някого, когото не познаваме, но истината е, че славата наистина развращава“, казва още Левинстън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Idol (@theidol)

Много преди дебюта си в Кан The Idol създаде спорове относно твърде показните си сцени и изобразяването на женската сексуалност. Въпреки това, екипът и актьорският състав плътно застават зад проекта. „Мисля, че живеем в доста сексуален свят. Мисля, че влиянието на порнографията е много силно по отношение на психиката на младите хора в САЩ и виждаме това в попмузиката“, смята Левинстън.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари