IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си?

7 август 2023 17 30

Вижте астрологичната прогноза за периода 7 – 13 август

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 7 – 13 август. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен (21 март – 20 април)

Предложенията, засягащи бизнеса и професионалното ви развитие няма да са малко. Всички ще изглеждат обещаващи, но далеч няма да са такива. Преглеждайте ги внимателно с идеята да отсеете надеждните във финансово отношение. Ще напреднете, но малко по-бавно, ако разчитате само на себе си и доста по-осезателно, ако има кой да ви помогне в затруднителен момент. Обърнете внимание на състоянието на документите си, обработвайте ги старателно. Служебните пътувания ще оправдаят очакванията ви.

Телец (21 април – 20 май)

На моменти ще е трудно да се ориентирате в обстановката, така че се придържайте към максимата: прави каквото трябва, пък да става каквото ще. В случай, че търсите работа, ще разполагате с възможност за избор. Офертите първоначално може да не ви изглеждат особено привлекателни, но скоро ще установите, че изборът ви е бил правилен, че сте попаднали на оптималния вариант. Някои представители на вашия знак ще предпочетат да останат на старото си работно място, където напрежението видимо ще расте. Противоречията между изпълнителите и шефовете ще набират скорост и не е изключено да се стигне до открити сблъсъци.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Печелившата комбинация между общителност и убедителност ще ви помогне да привлечете към себе си нови почитатели. Да ги ентусиазирате, да популяризирате замислите си и да получите подкрепа за осъществяването им. Не е изключено да преминете на по-висока длъжност или да получите по-висока заплата, от което и в двата случая ще сте доволни. Придържайте се към правилата за здравословен начин на живот. Не прекалявайте с храна и напитки, осигурявайте си достатъчно сън. Много е вероятно да възстановите прекъсната преди време връзка.

Рак (21 юни – 22 юли)

Ново запознанство в неформална среда може да се окаже от съществено значение за осъществяването на дългосрочните ви планове. Проблемна зона в предстоящия период ще са отношенията ви от всякакъв характер. Придържайте се към максимата, че „лошият“ мир е за предпочитане пред „добрата“ война. При обсъждане на спорни въпроси от професионален характер залагайте на правилата. Усетите ли, че разговорите с роднините ще стигнат до „девета глуха“, опитайте да ги отложите. Що се отнася до семейните разправии, бъдете готови за неприятни изненади, които може да предизвикат не само емоционални, но и финансови катаклизми.

Лъв (23 юли – 22 август)

Ще разполагате с разнообразни варианти за участие в публични мероприятия като професионални срещи, дискусии, конференции, различни присъствени и дистанционни форми на обучение. Включвайте се активно и се опитайте да извлечете максимална полза от присъствието си там. Рекламирайте постиженията, уменията си, създавайте полезни контакти, усвоявайте нови навици. На работното място бъдете предпазливи. Някои колеги, отегчени от липса на лични емоции, може да се опитат да ви въвлекат в интрига. Интуицията ще ви подскаже как да се измъкнете от не особено приятната ситуация.

Дева (23 август – 22 септември)

Промените ще засегнат предимно професионалната сфера. Представителите на вашия знак, които скоро са започнали работа, ще напреднат бързо и видимо. Опитните специалисти вероятно ще се наложи да осъществят повече от едно служебно пътуване, от което ще са доволни. Ще заложат началото на нов, обещаващ проект. Ще се активират контактите със задграничните партньори и ще попаднете на нови варианти за печеливши инвестиции. Проучете старателно условията. В случай, че очаквате финансови постъпления от свършена преди време работа или от заем, който трябва да ви върнат, ще си ги получите в уговорения срок.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ще е трудно да разпределите времето си между домашните и служебните задължения. Усещането, че не разполагате с достатъчно време, че може да закъснеете, да не спазите уговорените срокове или да пропуснете нещо важно, ще предизвика напрежение, което на моменти ще ви е трудно да овладеете. Един от начините за постигане на устойчиво психическо равновесие е да си осигурявате достатъчно сън. Не го ли направите, ще станете сприхави, подозрителни и готови да водите спорове на незначителни теми. Благоприятно стечение на обстоятелствата може да ви помогне да се справите с казус, засягащ недвижимо имущество. Дори да не го довършите, ще е добро и стабилно начало.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Напредъкът, а и финансовото ви състояние, зависи от нивото на активност. Не жалете сили, ще ви стигнат за всичко. Дори на моменти да усетите пристъпи на умора, те ще са само временно явление. Усещането за успех ще ви мотивира достатъчно, за да продължите да осъществявате намеренията си. Каквато и задача да ви възложат, заемайте се незабавно. Още преди да сте я завършили, ще получите нови и доста изгодни предложения, източник на допълнително заплащане. Ще разполагате с достатъчно средства, но независимо от това е желателно да не прекалявате с покупките (особено излишните) и да разпределяте средствата си грамотно. В края на периода е възможно да се наложи да направите допълнителни разходи, които няма да нарушат финансовия ви баланс.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Както на работното място, така и у дома, задачите ще се свеждат до рутинното и познатото. Липсата на разнообразие ще предизвика отегчение, но е във ваш интерес да запазите присъствие на духа, да изпълнявате задълженията си старателно и да не си усложнявате живота с нововъведения, от които в момента нямате никаква необходимост. Участвайте равнопоставено в изпълнението на битовите мероприятия, за да не предизвикате недоволство от страна на близките си. В професионален план ще постигнете резултатите, към които се стремите, но го направете без излишен шум. Обсъждайте постиженията си само с хора, на които сте сигурни, че можете да имате доверие. Може да се наложи да усвоите някакви нови умения. Направете го, без да се двоумите, ще се убедите в полезността им.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Избягвайте скъпите покупки. Въздържайте се от инвестиции в проекти с несигурно развитие и от участие в набързо сформирани колективи, разчитащи на големи печалби. Планирайте внимателно изпълнението на всяка своя задача и обмисляйте далновидно всяка следваща крачка. Допълнителните приходи, доколкото ги има, няма да дойдат от основните ви задължения, а от хобито или друг тип работа, която практикувате по-скоро за удоволствие. Леки сътресения може да се появят в областта на личните отношения, но ако подходите с присъщия си прагматизъм, ще ги овладеете, преди да са стигнали до „точката на кипене“. Отделете време за дейности, насочени към подобряване на физическото ви състояние и здравословен начин на живот.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ще се наложи да направите задълбочен анализ на отношенията си от всякакъв характер. Първоначално е възможно да се появят елементи на неразбиране между вас и членовете на семейството. От съществено значение е да осъзнаете собственото си място в цялата ситуация и да си дадете сметка дали се налага да промените нещо в действията си, а ако отговорът е положителен, то да разберете какво точно. На работното място също не са изключени остри сблъсъци между колеги с прекалено големи кариерни амбиции, но с не особено застъпени професионални умения. Стойте колкото е възможно по-далеч от тях. Дребни случки ще ви подскажат кои връзки са изчерпали съдържанието си и е настъпил моментът да се освободите от тях. Не го преживявайте и не го отлагайте, ако искате да „поставите нещата по местата им“.

Риби (20 февруари – 20 март)

Почти всеки ден ще ви застига по един нерешен, пренебрегнат или недовършен въпрос от миналото. На преден план отново ще излязат спорове с роднини на имуществени или финансови теми. Заслужава си този път да се замислите и да се опитате да стигнете до някакво споразумение. Ще напомнят за себе си и бивши партньори, с които отношенията са останали неизяснени или пък има стари сметки за уреждане. Преценявайте внимателно разходите си, ако не искате да завършите месеца „на последни издихания“. Дори да разполагате с достатъчно средства, заделете резерви, които ще можете да използвате за предстоящи по-скъпи покупки, които сте си набелязали.

За още новини от света на астрологията и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари