IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си

20 ноември 2023 17 30

Астрологична прогноза до 26 ноември

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 26 ноември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Ще е трудно да съчетаете собствените си желания с професионалните задължения и социалния живот. Събитията ще са интензивни, но на вас ви харесва да живеете в динамична среда. Предстоят нови запознанства, които ще се развият бързо. Част от тях ще се окажат продължителни и с потенциал на полезно сътрудничество. Когато ви е нужно съдействие, не се безпокойте да потърсите, ще се намери кой да ви помогне.

Телец

Интересен период, в който освен обичайните си занимания ще можете да практикувате и други. Ще ви изпълни вдъхновение и усещане за независимост. Пътуванията от всякакъв характер ще са успешни. Партньорските отношения с колеги или сътрудници от други градове, дори държави, ще са повече от успешни. В конкретни моменти ще можете да получите одобрение дори от хора, които не ви симпатизират кой знае колко. Финансовото ви положение ще е сравнително стабилно.

Близнаци

Ще се налага да променяте намеренията си в професионалната сфера. Не се колебайте, гъвкавата реакция ще е по-подходяща, отколкото постигането на някаква цел след многобройни опити. В личен план промени не се очакват. Събитията ще са предсказуеми. Основните задължения ще са свързани с уреждане на битови въпроси и грижа за възрастни хора или малки деца. Разнообразните контакти, съпроводени с пълноценна информация може да предизвикат интереса ви към нещо ново, което не сте практикували до момента.

Рак

Ще осъществите намеренията си, но само ако си осигурите подходящи и надеждни сътрудници. Излъчването ви е осезателно, ще спечелите доверието на хората, които са ви необходими, стига да намерите общ език с тях и да обясните замислите си разбираемо. Служебните пътувания ще са успешни, особено пък ако са свързани с някаква иновация – внедряване на техника, технология, откриване на офис. Финансовото ви положение ще е сравнително устойчиво, ако не прекалявате с разходите.

Лъв

Започнете периода с анализ на финансовите си наличности. Прегледайте разходите, преценете как да разпределите бъдещите покупки, отчитайки предстоящите приходи. В професионалната сфера предстоят промени, които или сте подготвяли от дълго време, или вече са в процес на уговорка. Ако сте имали намерение да промените работното място, да разширите бизнеса си, да откриете нови филиали или да направите краткосрочна инвестиция, ще разполагате с подходящи възможности. Задачите ви изведнъж ще се окажат доста повече, но и финансовите постъпления няма да закъснеят.

Дева

Още в началото на седмицата ще намерите изход от сложните ситуации, които са предизвиквали тревоги в предишните дни. След това ще можете да дефинирате новите си цели, да се заемете с обезпечението на изпълнението им, да разширите влиянието и да създадете полезни контакти за сътрудничество. Разходите ви може леко да се повишат, но и приходите ще са сравнително постоянни и в рамките на очакванията ви. Ще сте достатъчно привлекателни, за да спечелите на своя страна хората, чието съдействие ще ви е необходимо в даден момент.

Везни

Откажете се от амбициозните цели. Ще се справите много по-убедително, ако си поставяте малки, изпълними, отговарящи на обективните ви способности и ги постигате във възможно най-кратък период. Често ще се налага да се занимавате с отношенията си и ще прекратите доста от съществуващите към момента конфликти. Първоначално ще преодолеете някои противоречия на работното място, след това в семейството по повод неизпълнени обещания и накрая с роднините, като последните може да са свързани с имоти и собственост. Не всички ще ви засягат пряко, но намесата ви ще е полезна и за останалите участници в спора.

Скорпион

Ще успеете да осъществите почти всички свои хрумвания, които не изискват прекалено много време за реализация. Действайте смело, новостите ще са буквално на всяка крачка около вас. Някои ще ви харесат от пръв поглед, други ще изискват време за размисъл, за да си дадете сметка доколко ще са полезни. Освободете се от всичко ментално и материално, което ви връща назад и пречи да разгърнете максимално потенциала си. Постарайте се да изгладите всички конфликти, помрачаващи партньорските отношения както в личния, така и в деловия живот. Само така ще разширите перспективите си.

Стрелец

Първоначално Слънцето, а след това и Марс ще навлязат във вашия знак. Полезно е да се уедините, да анализирате постиженията и грешките, да разпределите приоритетите. Откажете се от дейностите, които не ви носят радост и приходи. Помислете за допълнителни източници на заплащане, опитайте се да разширите контактите и влиянието си. Започнете да спестявате. Създайте си финансови резерви, с които бихте могли след време да си позволите и по-скъпи покупки, но такива, които си заслужават. Търсете варианти за самообучение и повишаване на квалификацията.

Козирог

Първоначално направете онова, което до този момент съзнателно сте отлагали. Постарайте се да изпълните всички дадени обещания, да постигнете естествен завършек на започнатите дейности, да създадете надежден устойчив фундамент за бъдещите си начинания. Очертайте ясно перспективите си. Разпределете енергията си така, че да имате сили за всичко и най-вече се придържайте към начин на живот, който ще ви позволи бързо да възстановявате изразходената енергия. Опитайте да прекратите контактите, които вече са изгубили смисъла си.

Водолей

Намалете темпото и наблюдавайте внимателно случващото се около вас. Периодът не е подходящ за грандиозни начинания. За предпочитане е да се посветите на рутинните занимания и едно по едно да отхвърляте натрупаните към момента задължения с цел в края на седмицата да разполагате с достатъчно лично време. Опитайте се да попълните самостоятелно липсващите ви знания. Отделете част от свободното време за проследяване на новостите в практикуваната от вас сфера. От особена важност е да сте информирани за световните тенденции.

Риби

Помислете за предстоящите пътувания и за евентуалните възможности за допълнително обучение. Редувайте задължителните дейности с онези, които ви доставят удоволствие, за да поддържате тонуса и работоспособността си на ниво. Не лишавайте близките от вниманието си. Не чакайте почивните дни, за да общувате с тях. Можете да го правите всеки ден с малка разходка, импровизирана киновечер или съвместни забавления с интерактивни игри. Всички ще са доволни. Преглеждайте редовно промоционалните оферти, ако сте си набелязали някакви конкретни покупки за продължителна употреба. Със сигурност ще намерите онова, което ви е нужно.

КоментариКоментари