IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскоп за зодия Лъв за 2024 г.

24 декември 2023 19 30

Представителите на знака ще успеят да укрепят авторитета си сред другите

Снимка: IstockPhoto

В началото на годината Лъвовете може да почувстват, че животът минава покрай тях и че всички са ги забравили. Представителите на знака ще искат да се самосъжаляват и да изпаднат в униние за старите дни, но още през февруари спокойствието ще бъде заменено от енергична дейност – ще трябва да подредите всичко в областта на работата и малко по-късно да разрешите въпроси, свързани с обучението и пътуването.

Най-наситеният период се очаква от края на май до средата на юни, когато голяма част от астрологичните аспекти наистина ще станат важни. Лъвовете несъмнено ще бъдат в центъра на събитията и в светлината на прожекторите: животът на други хора ще зависи от техните решения, хората ще идват при тях за помощ и съвет.

За представителите на този знак новата година ще бъде време на мащабиране и увеличаване на влиянието им. Някои ще трябва да разширят кръгозора си, да въведат в живота нови знания, нови учители и авторитети, да се сприятеляват или да станат част от нов екип.

През ноември и декември не трябва да започвате нови неща, тъй като идеите няма да донесат бързите резултати, които очаквате. В края на 2024 г. е препоръчително да насочите енергията си към поддържане на баланс в работата и личните отношения.

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 4 месеца )