IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Трейнър призна: Имам две тоалетни в банята

25 октомври 2021 08 40

Певицата говори за своите слабости и родителството

БГНЕС

Разглеждайки домовете на известните, ние често се натъкваме на какви ли не техни прищевки. Освен фитнес салони, басейни, зали за йога или пък огромни гардероби, които да поберат безброй тоалети, обувки и аксесоари, някои разполагат и с чудесни бани. Именно една такава притежава Меган Трейнър, която наскоро направи шокиращото признание, че вътре има не една, а цели две тоалетни.

Наскоро певицата призна в интервю за подкаста на Никол Байер, че след като родила сина си, с мъжа ѝ често се карали кой да използва първи тоалетната. Освен това, в много моменти трябвало да взима бебето със себе си. Ето защо, когато решили да построят новия си дом, тя поискала две тоалетни чинии.

„Никой не знае това, но в банята ни имаше една тоалетна. И много пъти посред нощ, когато сме с бебето, трябва да пикаем по едно и също време. Затова си казах: Може ли да имам две тоалетни една до друга?“, коментира изпълнителката.

Трейнър разказва още, че майсторът ѝ дълго време мислел, че тя се шегува и доста се смял на странното ѝ искане, но накрая все пак го изпълнил, за което тя си платила. И сега, когато с Дарил Сабара имат нужда да отидат до тоалетна по едно и също време, не се притесняват.

„Ние пикаем така доста често“, добавя Меган.

Певицата е готова за голямо семейство

Наскоро Меган Трейнър се появи на корицата на списание People, пред което призна, че харесва ролята си на майка и е готова за поне още три деца.

Актрисата разказа за предизвикателствата, с които се среща като родител на малкия Райли, който се роди през февруари.

„Всеки път, когато вляза в стаята при него, той ме посреща с най-широката усмивка на света, много радост и толкова любов, колкото никой не може да ти даде. Разпознава ме веднага и започва да се вълнува като ме види. А аз си казвам: „Създадохме това щастие. Ето, това е любовта“. Той се появи от нашите свързани души. И това е наистина велико! Имахме невероятен късмет, защото получихме едно прекрасно и спокойно бебе. Та той спи по цяла нощ още от третия месец, от деня, в който се наложи да се върна на работа отново“, обяснява тя.

Трейнър не крие, че взима антидепресанти

Меган разказа и за лошата страна на славата. Тя за пореден път говори открито за своето паническо разстройство, което получила вследствие на стреса и натоварения ѝ график на сцената. Това наложило специално лечение, включващо антидепресанти.

„Това лекарство ме спаси, спаси живота ми, спаси кариерата ми. Върнах се по-добре от всякога“, категорична е тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари