fallback

Тийнейджърката от „Събудих се на 30“ празнува юбилей

17 November 2021 11:00

Момичето стигна годините на възрастната Джена

БГНЕС

Спомняте ли си романтичната комедия „Събудих се на 30“? Там тийнейджърката Джена Ринк, която е само на 13, си пожелава да стане красавица, която е независима и има прекрасен живот. С малко вълшебен прашец, това наистина се случва, като на другия ден тя установява, че е в тялото на 30-годишна възрастна. Тя има всичко, но не и мъжа на живота ѝ – нейният най-добър приятел от детството Мат.

Криста Алън, която влезе в ролята на младата Джена, стигна годините на нейният по-възрастен вариант във филма (изигран от Дженифър Гарнър) – 30. В своя профил в Instagram тя сподели видео, в което духва свещите на тортата и затваря очи за желание, почти по същия начин, по който го прави в лентата от 2004 г.

„Не всичко се случва по магически начин, когато станеш на 30“, казва по-младата версия на Алън.

Публикация, споделена от ??????? ?. ????? (@christaallen)

Младата жена, която на 30 прилича още повече на Дженифър Гарнър, с която са главните действащи лица във филма, говори за това как 13 Going on 30 и други комедии могат да объркат тийнейджърите и да им изпратят потенциално вредни съобщение за женствеността.

По-рано Алън привлече вниманието, споделяйки клип в TikTok, в който пресъздава финалната визия на Джена – колие с пеперуда, рокля на цветни парчета и високи токчета. След като видеото се разпространи светкавично, Дженифър Гарнър сподели в интервю за Кели Кларксън, че е изненадана от това, че нейната колежка се е сдобила с емблематичната дреха.

@christaallen

happy Halloween!! wanna dance? ?‍♀️ #13goingon30

♬ I Wanna Dance With Somebody - Whitney Houston

Междувременно Ариана Гранде, която е един от менторите в музикалния формат The Voice, излезе на сцената, носейки познатия тоалет на 30-годишната Джена от „Събудих се на 30“.

Публикация, споделена от E! News (@enews)

Оказва се, че дизайнерът Донатела Версаче е решила да направи уникалната рокля, като ѝ вдъхне нов живот извън киното, под марката Versace.

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Дженифър Гарнър Събудих се на 30 13 Going On 30 Кристина Алън
0 коментара
fallback