IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщеричката на Приянка и Ник Джонас се родила недоносена

26 януари 2022 17 50

Според астрологията, двамата ще бъдат страхотни родители

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

Бебето на Приянка и Ник Джонас се родило доста по-рано от предвиденото. Известната двойка и сурогатната майка, която те наели, го очаквали през април, но поради стечения на обстоятелствата, то проплакало недоносено. Ето защо в момента е в кувьоз в болница в Южна Калифорния, пише Daily Mail.

Според информация на изданието, индийската актриса и американският певец искали да станат родители отдавна. След като решили да ползват жена, която да им роди дете, се свързали със специална агенция. Чрез нея избрали най-подходящата, която заченала за пети път (при предишните си бременности също раждала за пари имала опит с документацията).

„Приянка няма проблем с фертилитета, но тя все пак е на 39 и това би могло да се окаже проблем. И двамата с Ник имат доста ангажименти, трудно може да се следи овулация, затова са решили да използват услугите на сурогатна майка“, казва източник на медията по повод това, че Приянка и Ник не са пробвали опити за свое дете, а веднага щом се освободили, се ориентирали към другата опция.

Семейство Джонас изненада всички с новината за дъщеричката си, като помоли за това да бъде оставено на спокойствие. По данни на списание Hello, веднага щом бебето бъде стабилизирано и наддаде на тегло, то ще бъде преместено в неонатология в Лос Анджелис. Там известната двойка ще може да го вижда по-често.

Звездите им вещаят чудесно бъдеще като родители

Според Кайл Томас от Page Six, астрологичната съвместимост на Приянка и Ник е чудесна и това предвещава, че те ще бъдат страхотни родители за момиченцето. Що се отнася до новата година, която тепърва започва за тях като семейство, определено ще им донесе положителни промени и емоции, отколкото отрицателни.

Експертът по астрология е на мнение, че заедно двамата са много по-силни, при това не само в професионална насока. И им дава 8 от 10 по съвместимост. Планетите на любов, секс и брак при тях напълно се обединяват. Венера при него е на едно и също място с Марс при нея. А Марс на Джонас е на едно място с Венера на неговата любима.

Все пак, не си мислете, че всичко ще върви гладко в отношенията между тях. Томас уточнява, че те ще имат известни търкания, най-вече по отношение на кариерното развитие, заради което те не бързаха да си имат деца, след като вдигнаха сватба през 2018 г. Но най-хубавото е, че се учат един от друг.

Друго доказателство, че актрисата и певецът ще се справят като родители е това, че Венера е директна от страна на нея, подчертавайки важността на брака. Същевременно планетата е в слънчевата карта на изпълнителя, насочвайки към плодовитостта на техния съюз и отглеждането на потомство.

Юпитер, която е планетата на чудесата, внася повече интимност и споделена радост в брака на изпълнителя от триото от Джонас Брадърс, който в следващите месеци ще сбъдне мечтите си. От друга страна, до 2023 г. той и съпругата му могат да пожелаят да имат и второ дете, защото мощните затъмнения, които предстоят, ще активират плодовитостта и инстинкта за родители не само на тях, а и на много други хора.

Между 2023 и 2026 г. Приянка може да бъде преследвана от амбициите за личностно израстване. В същото време Сатурн ще се противопостави на Ник, което само ще даде няколко житейски урока и на двамата.

Предстои двамата да преминат през притесненията, които много родители изпитват в първите дни след раждането на бебето, както и след изписването му от болницата. След това най-вероятно двамата ще покажат и първа снимка с тяхната дъщеричка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари