IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит: Вече съм на финала на кариерата си

23 юни 2022 14 30

Актьорът застава на корицата на списание GQ

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Брад Пит говори откровено за бъдещето на кариерата си, промените, които е направил, за да подобри здравето си, и чувството за самота.

58-годишният актьор застава на корицата на списание GQ за месец август и в интервюто говори за професията си, разкривайки че вече подхожда по-избирателно към проектите, които му се предлагат. „Смятам, че съм на финалната права в кариерата си, като последен семестър“, казва Пит и допълва, че мисли много внимателно за ролите, които приема и как те ще се отразят на края на приключението му в Холивуд.

За своите актьорски ангажименти Пит е особен, но е отворен за участие в нов проект, когато усети връзка с него и моментът е подходящ. Това лято той ще участва в Bullet Train – екшън, комедия и трилър, в който играе убиец, възстановил се от умора и се завръща към работата си с в високи залози и леко погрешно чувство за увереност относно възможностите си.

„Знаеш ли, правиш един месец терапия, получаваш едно прозрение и си мислиш, че си разбрал всичко и никога повече няма да бъдеш изоставен“, казва Пит за героя си пред GQ.

Актьорът обаче не е избирателен само относно проектите си пред камера, но и за тези, които продуцира. Той е собственик на компанията Plan B Entertainment, която тази година ще предложи на зрителите филма Women Talking, който е адаптация на роман от Мириам Тоус, разказващ за жени от християнската общност Менонити, които се обединяват срещу своите изнасилвачи. Според Пит, замисълът на филма е много дълбок и ще докосне публиката.

Plan B също така продуцира и дългоочаквания „Блондинка“ – измислена биографична история за Мерилин Монро, режисирана от Андрю Доминик и с участието на Ана де Армас.

В интервюто пред GQ Пит говори и за отказа си от пушенето по време на пандемията. Причината за спирането на цигарите е желанието на актьора да подобри здравето си.

Първоначално Брад е искал само да намали вредния навик, но изведнъж е решил, че е по-добре да спре изцяло. „Нямам волята да пуша само по една или две цигари на ден. Ако ще го правя, ще пуша по много повече. Затова реших да спра“, казва Пит пред списанието.

Актьорът се справя и със зависимостта си към алкохолизма след развода си с Анджелина Джоли през 2016 година. Той прекарва година, посещавайки срещи на Анонимните алкохолици. „Имах наистина страхотна мъжка група, която беше малка и селективна, така че се чувствах в безопасност“, казва той. Допълва, че е имало случаи, при които известни личности, които споделят за проблемите си в подобни групи, са били записвани с цел печелене на пари от медиите. „Това е просто отвратително за мен“, категоричен е Пит.

Въпреки че физическото му здраве се подобрява, психическото ще изисква още работа, за да достигне до тази точка на нирвана. По думите на Брад, той е прекарал много години, борейки се с депресията.

„Винаги съм се чувствал доста самотен в живота си. Сам докато растях, сам в Лос Анджелис. Чувствах се по този начин до съвсем скоро, когато почувствах топлата прегръдка на приятелите и семейството“, казва Пит.

Желанието на Брад за по-здравословен начин на живот идва, след като бракът му с Анджелина Джоли се разпада. Когато подава молба за развод, актрисата иска и пълно попечителство над шестте им деца – Мадокс (20), Пак (18), Захара (17), Шайло (16) и 13-годишните близнаци Нокс и Вивиан. Тя предложи Пит да получи само права за визити в определен ден.

Раздялата между актьорите дойде, след като се появиха слухове, че Пит и най-големият му син са имали спор на борда на частния им самолет. Това доведе до разследване от страна на службата Закрила на детето в Лос Анджелис, което завърши без обвинения в тормоз или насилие.

През 2020 година Джоли даде интервю пред Vogue, в което казва, че е поискала развод заради благополучието на децата си. „Това беше правилното решение. Продължавам да се фокусирам върху тяхното здраве“, допълва тя.

Миналата година Пит първоначално получи равно попечителство с Джоли, но през юли месец това решение беше отменено. Анджелина получи пълно попечителство над децата, а Брад се сдоби само с посетителски права.

„Той подкрепя децата си и това, което ги прави щастливи. Те са достатъчно големи, че да взимат сами решенията и той не иска да им пречи. Насърчава ги да бъдат себе си. Не би искал нищо друго от тях“, казва източник, близък до актьора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари