IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит с Емили Ратайковски – прекъснаха ли срещите?

27 септември 2022 14 30

Ето всички подробности за двойката Брадтайковски

БГНЕС

БГНЕС

Брад Пит даде повод за спекулации, че не е сам още през август. Той неведнъж бе забелязан в компанията на Емили Ратайковски. В момента моделът се развежда със Себастиан Беър-Макклард. И макар огорчена от неговите изневери, мнозина смятат, че няма нищо против да излиза с холивудската звезда. Но имат ли връзка двамата?

Според близък до бившия на Анджелина Джоли, в момента той не е на вълна за сериозни отношения.

„Хората спекулират с това от известно време. Брад не излиза с никого. Просто те [Пит и Ратайковски] са били виждани няколко пъти заедно“, коментира той пред Page Six. Човекът е категоричен, че за момента актьорът няма намерение да се обвързва.

Прекъснаха ли срещите си Брад и Емили?

Брад Пит

Getty

58-годишният актьор и 31-годишната моделка са излизали няколко пъти. Но за срещите им се говореше повече през лятото. Като по данни на списание OK!, за последно двамата са се видели в края на август. Според източник на изданието Ратайковски намира по-възрастния от нея мъж за сладък, но най-вероятно заради бракоразводното дело, е решила да забави темпото и да не бие на очи с излизанията с други.

Все пак, в един от последните си клипове в TikTok красавицата се определи като „наскоро необвързан човек, който мисли за срещи и други неща“. С това тя сякаш загатва, че е готова не само за флирт, но и за нова връзка. Но не бива да забравяме, че в нейния живот има друг важен мъж – нейният син.

По всичко личи, че в момента двойката Брадтайковски не съществува, но не е изключено скоро романсът да бъде възобновен.

Брад Пит привлича жените и с козметика

Певицата Лике Ли, актрисата Алия Шаукат, както и нейната колежка Андра Дей, са само част от жените, с които е излизал актьорът след като сложи край на брака си с Анджелина Джоли.

Много жени споделят, че макар да минава 50, звездата още привлича много от тях със своя чар. А отскоро той ще го използва, за да продава козметиката от личния си бранд.

Брад Пит

Getty

„Не искам да бягам от остаряването. Това е понятие, от което не можем да избягаме, и бих искал нашата култура да го приеме малко повече, да говорим за него с тези термини“, споделя той за козметичната си линия, печелейки с тези думи още симпатии.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари