IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

30 ноември 2022 18 00

Сега изпълнителката носи пръстен от актьора, върху който е изписано „никъде няма да ходя“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес и Бен Афлек безспорно са една от най-интересните звездни двойки, да не кажем и най-интересната. Събирането им след 17-годишна раздяла се превърна в тема номер едно в продължение на няколко месеца, а след това последва сватба и годеж, които бетонираха Бенифър в заглавията на медиите.

В последно време имаше затишие около новото семейство, докато Джей Ло не реши, че е време да обяви пускането на новата си музика. И преди да ни засипете с въпроси как песните на Лопес имат нещо общо с Бен, ще ви отговорим само с една дума – много. Всъщност новият албум на изпълнителката е продължение на този от 2002 година, носещ името This is Me... Then. Ако помните дати, ще се сетите какво значение носи въпросната година за Лопес, но ако сте забравили, ще ви кажем. Това е моментът, в който тя започва връзка с Бен Афлек и дори се сгодява за него. За съжаление, двамата се разделят през 2004 година, само дни преди сватбата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Сега на пазара ще излезе албумът This is Me... Now, който отново ще бъде фокусиран около любовта на Бенифър. Този път обаче приказката има щастлив край. Двамата вече са женени, живеят заедно, а децата им се разбират повече от чудесно. Джей Ло дори напусна любимия Маями, за да се премести в Лос Анджелис, където живее Афлек. Причината тя да направи тази голяма крачка е, че актьорът трябваше да остане в Ел Ей, за да бъде близо до трите си деца, които споделя с Дженифър Гарнър.

Новият албум на Лопес ще излезе на пазара през 2023 година и ще съдържа 13 песни, в които се пее за любов, щастие и още нещо. Тя дори е посветила цяло парче на първата си сватба с Бен, която се състоя в Лас Вегас в началото на лятото. Месец по-късно влюбените се венчаха на по-голяма церемония пред очите на най-близките си приятели и семейството.

„Този албум, This is Me... Then наистина събра времето, когато се влюбих в любовта на живота ми. И всичко това се вижда в песните“, казва Лопес в ново интервю за Apple Music. Допълва, че всяка една песен са я писали заедно, без една – Dear Ben, която написва съвсем сама – и в тях са включили любим и специален момент от връзката си през далечната 2002 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO & CAROLE ? (@jlocarole)

Категорична е, че Афлек обожава албума и знае всяка дума на всяка една песен. „Той беше с мен, когато го създавах. Той е най-големият ми фен, което е чудесно“, казва още Лопес.

Въпреки огромната любов, която вдъхновява цял албум, скъпият годежен пръстен и обещанието за завинаги, Дженифър и Бен слагат край на връзката си през 2004 година. По думите на изпълнителката, това е бил най-болезненият момент в живота й. „Дори не можех да пея тези песни. Беше много трудно след раздялата. Когато отменихме сватбата преди 20 години, това беше най-сърцераздирателното нещо, което ми се бе случвало. Имах чувството, че ще умра“.

Джей Ло споделя, че раздялата е причинила проблеми в писането на нова музика, особено подобна на тази, която чуваме в This is Me... Then. Всичко обаче се променя през 2021 година, когато отново е в прегръдките на любимия мъж и може да отпусне душата и таланта си. „Сега, 20 години по-късно, най-накрая имам щастлив край. Това е най-приказния, достоен за Холивуд финал“, казва още тя.

След като отново възобновява връзката си с Афлек миналата година, певицата е почувствала същото вдъхновение, каквото е имала през 2002 година. Емоциите и щастието, по думите ѝ, просто са се изливали от всяка една нейна пора и са се пренасяли върху листовете хартия. Надява се, че новата ѝ музика ще вдъхне увереност на всеки един фен, който може да е загубил вяра и надежда в любовта, да не се предава.

Как Дженифър Лопес промени Бен Афлек?

Дебют като семейство: Дженифър Лопес и Бен Афлек изцяло в черно

След сватбата: Дженифър Лопес иска деца от Бен Афлек?

„Истинската любов съществува и някои неща остават завинаги. И това е истинско. Искам да предам това съобщение на света. Да, изисква голяма доза уязвимост, но не можех да се спра. Части от това плашат мен и Бен. Пита ме дали наистина искам да споделя всичко това със света, а аз му казах, че не знам как по друг начин да се изразявам“, разказва Джей Ло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Що се отнася до втория шанс, този път любовта на Бенифър е завинаги. „Сега сме сигурни. Няма никакви въпроси относно това и не си казвам, че ще видим какво ще се случи след време. Казваме си, че сме аз и ти и това е. До самия край“, уверена е певицата.

Тази ѝ увереност може би произлиза и от пръстена, който Афлек прави специално за нея. Освен че годежният пръстен е направен по поръчка със специалното участие на актьора, той гравира и думите „Никъде няма да ходя“. По този начин Афлек е подписвал и имейлите, които е изпращал на Лопес в първите дни на подновената им комуникация.

Вдъхновена от любовната им история, Дженифър споделя, че една от новите ѝ песни е кръстена на бижуто със зелен диамант. „Можеш да получиш втори шанс, ако си готов да се трудиш и да постигнеш целта си“, казва тя, допълвайки че се чувства благословена за възможността да се събере отново с Бен и този път да е завинаги.

Бен и Джен се венчаха на 16 юли в Лас Вегас на интимна церемония, разменяйки си обети за втори път в по-голям мащаб в ранчото на актьора в Джорджия. Тогава младоженците бяха заобиколени от приятели и семейство, включително децата им от предишни бракове. До Джей Ло застанаха 14-годишните близнаци Еме и Макс, които споделя с Марк Антъни, а до Бен бяха 16-годишната Вайълет, 13-годишната Серафина и 10-годишният Самюел, които се раждат от Дженифър Гарнър.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари