IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нейното чудо: малката дъщеря на Ивайла Бакалова навърши годинка

22 декември 2023 14 50

Мис България 2001 показа нови снимки на бебето Вяра

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В края на миналата година Ивайла Бакалова се сдоби с второ дете – бебето Вяра, което преди ден навърши една годинка. По този щастлив повод Мис България 2001 е споделила въртележка от снимки в своя Instagram профил, с които показва любими свои моменти с малката. До кадрите тя е написала:  

„Вяра. 21.12. Ден пълен с щастие. И вече година с толкова много красиви моменти и сбъднати мечти. ОБИЧАМЕ ТЕ, наше малко чудо! Бъди здрава! За всичко друго мама и тате ще се погрижат.“

Малката дъщеря на Бакалова е плод на любовта с настоящия ѝ приятел Веселин Денков, известен още като Весо Брадата (собственик на култови столични заведения.

Тя роди синеокото бебе на 41 години, а за Веселин то е първо биологично дете.

Красивата брюнетка има и по-голяма, 20-годишна дъщеря – Рая, която е от връзката на Ивайла с бизнесмена Румен Гайтански – Вълка.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари