IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Гослинг за жената и децата на мечтите си

16 януари 2024 17 50

Актьорът със суперлативи за Ева Мендес и дъщерите им Есмералда и Амада

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Райън Гослинг иска да изкрещи на целия свят колко е горд и благодарен за живота си, изпълнен с прекрасни дами. 

43-годишният актьор, който току-що спечели награда „Изборът на критиците“ за песента I'm Just Ken, която изпълнява във филма „Барби“, беше почетен и със статуетка на името на покойния Кърк Дъглас за постижения в киното. Тя му бе връчена по време на филмовия фестивал в Санта Барбара в събота вечер. 

Гослинг, който е 16-ият получател на наградата, изнесе специална реч, в която отдели време да благодари на съпругата си, Ева Мендес, и двете им дъщери. Двамата са родители на 9-годишната Есмералда и 7-годишната Амада, които все още пазят далеч от публичното внимание. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Отбелязвайки как професията му е позволила да влезе в различни роли, той допълни: „Но най-важното нещо, което постигнах, бе да се запозная с моето мечтано момиче, Ева Мендес, и да имам две мечтани деца“. Актьорът допълни, че винаги си е мечтал да прави филми, но никога не е предполагал, че киното ще превърне живота му в сбъдната мечта. 

В речта си Гослинг също така спомена, че не е бил подготвен за този момент, шегувайки се, че е трябвало да изпие повече шампанско, за да се отпусне. Той също така отдаде почит на Грета Гъруиг и Стив Карел, които изнесоха кратки речи, преди да му връчат наградата.

„Трудно е да си представя, че съм в етап от кариерата си, който ме докара дотук. Това е награда на името на Кърк Дъглас, все пак. Той е една от първите икони на киното... той е собствена и неповторима класа, а аз съм просто... Кен?“, каза Гослинг, намеквайки за най-скорошната си роля. 

Актьорът заяви, че до този момент винаги си е мислел какво киното е направило за него, а не обратното. Той отдаде почит на майка си Дона, която е видяла таланта в него още в ранна детска възраст и е започнала да го обучава у дома, за да „ме научи как да създавам собствена история“. 

„Тази отворена врата не беше директен асансьор до върха, но успях да помогна на майка ми с плащането на наема. И играейки други хора, успях да науча кой съм всъщност“, казва бащата на две дъщери. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Avery (@heymarkavery)

Гослинг си спомни за работата си със Стив Карел, когато е бил на 17 години, както и с Грета Гъруиг по последния си филм „Барби“. 

„Не знам откъде да започна за Грета. Въпреки че правеше един от най-големите филми напук на всякакви критики в света, тя никога не позволи на тежестта на задачата да хвърли сянка върху радостта, която носеше този момент. Не позволи на процеса да замъгли това, което наистина има важност, което е никога да не забравяме колко големи късметлии сме, че можем да правим това, което правим“, каза Райън. 

Райън Гослинг: Не исках деца, ако не са от Ева Мендес

Ева Мендес разкри защо не иска да позира на червения килим с Райън Гослинг

Ева Мендес до Райън Гослинг с важна годишнина

Сред хората, които са му повлияли да влезе в киното актьорът спомена имената на режисьорите Сесил Демил, Гари Маршал и Стенли Кубрик, както и актьорите Чарлтън Хестън, Юл Беннер, Голди Хоун, Кърт Ръсел и Кърк Дъглас. Той завърши речта си с благодарности към онези, които са му помогнали по време на актьорското му приключение. 

Последната награда за Райън идва на фона на двете му номинации за „Оскар“ – за Half Nelson през 2006 и La La Land през 2016 година. Той също така има множество номинации за „Златен глобус“ и „Наградата на Гилдията на филмовите актьори“.

Гослинг следва стъпките на Робърт де Ниро, Майкъл Дъглас, Джейн Фонда, Харисън Форд, Джесика Ланг, Джон Траволта, Мартин Скорсезе, Форест Уитъкър, Мишел Ю и още много като получател на наградата „Кърк Дъглас“ за постижения в киното. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари