IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Галицин чувства вина, че изобразява гей персонажи

9 май 2024 17 40

Актьорът се идентифицира като хетеросексуален

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никълъс Галицин призна, че чувства „вина“, че изобразява на екрана хомосексуални и куиър персонажи, докато сам се идентифицира като хетеросексуален.

„Определям се като хетеросексуален мъж, но съм бил част от някои невероятно странни истории“, каза Никълъс, имайки предвид известните си роли във филма  „Червено, бяло и кралско синьо“ и в сериала „Мери и Джордж“.

Никълъс Галицин доби популярност след като получи пробивната си роля в хита „Пепеляшка“ на Камила Кабейо. След това той бързо достигна статута на сърцеразбивач – особено сега, когато участва заедно с Ан Хатауей в романтичния филм „Идеята за теб“.

Въпреки това, 29-годишният актьор също е играл гей герои през цялата си кариера, за което той говори в ново интервю пред списание GQ, като признава, че чувства известна вина. Той казва: „Понякога изпитвах чувство на несигурност относно това дали не заемам нечие чуждо пространство, а може би и вина“.

Въпреки това, Никълъс вижда своите изпълнения като триизмерни, а не само като фокусирани върху една характеристика, включително сексуалността.

„В същото време гледам на тези герои по-дълбоко, а не се фокусирам само върху тяхната сексуалност“, добавя той.

В момента английският актьор участва заедно с Джулиан Мур в сериала Mary & George, в който играе Джордж Вилиърс, който има сексуална връзка с Джеймс VI. Най-известният му гей герой обаче е принц Хенри от „Червено, бяло и кралско синьо“, който излезе миналата година.

Докато обсъжда процъфтяващата си филмова кариера, Никълъс посочи, че е бил очарован от мъже, които са „в капан“ от концепцията за мъжественост.

„Бях много уплашен млад мъж. И мисля, че много мъже са наистина уплашени“, посочва той. „Мисля, че се страхуват от собствената си смъртност. Мисля, че ги е страх да не бъдат разкрити. Има я тази представа за мъжествеността, че трябва да контролирате и да сте сигурни във всичко.“

Въпреки че много фенове припадат по външния му вид, Никълъс е известен и със своята скромност.

Никълъс говори и за интимните си сцени на екрана в новия си филм The Idea of You, където неговият герой, Хейс Кембъл, прави секс с героинята на Ан – Солен Маршан и то няколко пъти.

„Не виждате никакви голи части на тялото. Хейс някак си я боготвори“, пояснява Никълъс. „Има много секси сцени. Веднъж някой ме попита кога се чувствам най-обичлив и това е точно след секс, защото тогава изхвърляш всичките си уязвимости.“

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 седмица )
Колко актьори са играли хора от другия пол и не е било проблем, а сега какво - "заемам нечие чуждо пространство"?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар