IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неизмерно щастие споходи Гала – ще става баба

10 май 2024 14 50

Дъщеря ѝ Мари обяви, че е бременна

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Водещата Гала не е на себе си от щастие, че ще става баба за първи път. В предаването „На кафе“ 57-годишната култова блондинка разкри емоциите си от новината за бъдещото събитие, което очаква нейната единствена наследница.

Самата новина в ефир съобщи един от коментаторите – Георги Блажев, а очите на Гала се насълзиха.

Ясно е, че тя знае отдавна, а не научава тепърва, но публично вестта за бъдещото бебе стана ясна преди минути, когато самата щерка на Гала – 27-годишната  Мари сподели публикация със своя снимка в Instagram профила си, на която показва заобленото си коремче и добави до снимката: „Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаците.“

Баща на детето на Мари е синът на приятелката на Гала – Джуджи, с когото брюнетката има връзка от години.

В предаването си Гала сподели и как са ѝ поднесли хубавата новина: „Мари и мъжът ѝ Тини дойдоха при мен да ми кажат тази новина на Великден. Признаха, че не са ми подарили подарък, но са ми изработили такъв и тогава разбрах. После се върна Стефан и като научи, почнаха едни подскоци, прегръдки, сълзи и радост“.

По телефона директно в предаването Мари сподели: „Не ми се гади, само от вълнение. Мъжът ми реагира развълнувано и с него имаме различни предположения за пола на бебето и ще видим кой ще спечели. Сега има вълнение и смях“, добави чаровната звездна наследница, която също се изявява като водещ и инфлуенсър.

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари