IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аиша и Стеф Къри посрещнаха четвъртото си дете

27 май 2024 15 00

Вижте и уникалното име, което двойката избра за сина си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Още една потенциална баскетболна звезда се появи на бял свят!

Аиша и Стеф Къри станаха родители за четвърти път, а щастливата новина бе потвърдена от самите тях в социалните мрежи в неделя, 26 май. Двамата разкриха, че детето им се е родило преждевременно на 11 май. Стеф и Аиша споделиха първа снимка на сина, публикувайки черно-бял кадър, на който баскетболистът държи ръчичката му.

„Нашето сладко момченце реши да се появи по-рано! Той се справя чудесно и най-накрая започваме живота си като шестчленно семейство! Много сме благодарни!“, написа 36-годишният Стеф Къри под черно-бялата снимка. Той разкри в описанието, че синът му носи интересното име Каиус Чай.

35-годишната Аиша най-вероятно е била подготвила по-професионален пост за раждането на сина си, но ранната му поява е изненадала и нея. Именно затова тя сподели кадри от разходка с 8-годишната си дъщеря Райън, малко преди раждането на Каиус.

„Разходки с Чукас. Моето природно момиче“, написа гордата майка под серия от снимки сред природата.

Авторката на кулинарни книги обяви, че е бременна за четвърти път през март, когато застана на корицата на списание и показа наедрялото си коремче. В есето, с което потвърждава, че очаква дете, Аиша написа, че със Стеф са смятали семейството си за завършено, когато един ден и двамата не се съгласили, че нещо им липсва. Тогава решили да опитат за още един наследник и съдбата веднага им се усмихнала.

Каиус се присъединява към по-големите си братя и сестри в лицето на 11-годишната Райли Елизабет, 8-годишната Райън Карсън и 5-годишния Канън Джак. 

В есето си Аиша споделя, че е било много забавно да гледа как по-големите ѝ деца реагират на новината за четвъртата бременност.

„Да преживея този момент през очите на Канън, Райън и Райли беше много забавно. Техните перспективи са толкова различни и добавиха вълнение към всичко останало“, пише Къри.

Стеф пък наскоро коментира пред Associated Press, че със съпругата му са планирали с почти швейцарска точност раждането на четвъртото им дете. Той заяви, че двамата са искали Каиус да се появи някъде около началото на Олимпиадата в Париж, която ще бъде първа за баскетболиста. Е, Каиус малко подрани, но така ще остави време на Стеф да се погрижи за семейството си, преди да замине за Франция.

„Помислихме за това преди време, което беше хубаво. Ако времето не пасваше, всъщност щяхме да вземем различно решение, знаейки, че Олимпиадата предстои. Така че, за щастие, Господ се погрижи за нас и ще бъда на разположение това лято“, каза баскетболистът.

По-рано през месеца той поздрави Аиша по случай Деня на майката. Тогава Стеф сподели серия от снимки на цялото си семейство от различни ваканции и събития заедно.

„Честит Ден на майката на майката на моите радости! Ти осветяваш деня им всеки път, даваш им подкрепа, насърчаваш ги и ги убеждаваш да бъдат своите най-добри версии. Завинаги ще съм благодарен, че сме заедно на това приключение с теб. Запази този майчински инстинкт. Обичаме те!“, написа Къри.

Дали Аиша и четирите ѝ деца ще последват Стеф във Франция през август, или ще го подкрепят от вкъщи, остава да разберем.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари