IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във форма за лятото: Тренировките на Ким Кардашян

18 април 2021 21 00

Риалити звездата не пропуска да посети фитнеса

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян е една от най-разпознаваемите риалити звезди на нашето време. Добила слава по малко неприятен начин, тя и семейството ѝ създадоха империя, благодарение на предаването си Keeping up with the Kardashians. В продължение на 20 сезона милиони зрители следяха как Ким, Кортни, Клои, Кайли и Кендъл се развиват в своите кариери и как създават приятелства, връзки и семейства.

С настъпването на 2021 година стана ясно, че риалити предаването ще приключи и всеки един от членовете на клана Кардашян-Дженър ще продължи по своя път. Спокойно можем да кажем, че нито една сестра няма да остане без доход, тъй като те си имат странични бизнеси, които се развиват доста добре.

Що се отнася до Ким Кардашян, тя в момента преживява труден период, намирайки се по средата на развода си с Кание Уест. Въпреки това звездата продължава да се фокусира върху себе си и децата си, като прекарва все повече време у дома. Затварянето вкъщи обаче не означава, че Ким води заседнал начин на живот. Напротив, тя сериозно се е заела да поддържа форма и да се подготви за лятото.

Според личния ѝ треньор, звездата всеки ден се събужда много рано, за да отиде във фитнес и да изпълни задачите си. Никога не пропуска сесия и любимото ѝ упражнение е вдигане на тежести. Наскоро тя открива и втората си любов – спринтове на бягащата пътечка. В социалните мрежи Кардашян заяви, че бяга всеки ден, споделяйки и видео за доказателство.

Ето как Ким Кардашян поддържа форма

1. Работи с професионален треньор

Човекът, който е отговорен за фигурата на Ким, се казва Мелиса Алкантара. Тя поддържа мотивацията на клиентката си, като в същото време е доста популярна фитнес инфлуенсърка в социалните мрежи. Тя често споделя свои тренировки и резултати в профила си в Instagram, опитвайки се да накара все повече хора да започнат да се движат и да водят здравословен начин на живот.

2. Тренировките започват в 6 сутринта

„Успехът никога не спи“. Явно тази поговорка е стигнала до Кардашян, тъй като звездата става преди изгрев слънце, за да отиде на фитнес. Според Алкантара, тренировките ѝ започват в 6 сутринта и са изпълнени с всякакви упражнения. „Графикът ѝ е доста натоварен, както и моят, така че единственото време за фитнес, е 6 сутринта“, казва треньорката пред Women's Health.

3. Съпротива, плочки и крака

Докато сестра ѝ Кортни Кардашян се фокусира върху кардиото, то Ким предпочита упражненията за съпротива. Алкантара казва, че 85% от тренировката е съставена от сесии с тежести, а останалите 15% са кардио. Освен това, Кардашян не смесва тренировката за корем с другите видове. Тя обича да я прави самостоятелно, като по този начин се фокусира изцяло върху коремните мускули и създаването на плочки.

Със сигурност няма да ви изненадаме, като ви разкрием, че Ким посвещава много време на краката и задните си части. Що се отнася до упражненията за долната част на тялото, звездата се фокусира изцяло върху формата си, карайки мускулите си да преминат през широк обхват от действия.

4. Тренира 6 дни в седмицата

Постоянството е това, което дава резултати и Ким добре го знае. Именно затова звездата не пропуска тренировка, като я прави почти всеки ден. Сесиите ѝ траят между 60 и 90 минути. „Тя е много отговорна и никога не се отказва. Тя е най-добрият ми клиент“, казва Алкантара. Според треньорката, Ким се зарежда чрез фитнеса и именно затова не иска да се отказва от него.

5. Понякога тренира два пъти на ден

През януари тази година Ким разкри, че започва тренировки с Клои Кардашян, за да могат да влязат във форма след празниците. Тогава звездите правеха повече от нужните упражнения и преминаха на изцяло растителна диета. „Промени в хранителния режим и две тренировки на ден в продължение на месец ще оправят ума и фигурата ни“, написа Ким в социалните мрежи.

6. Спринтове на бягащата пътечка

Този месец Ким сподели, че е намерила ново любимо упражнение – спринтове на бягащата пътечка. Според експерти, по този начин се горят повече калории и по-бързо се изгражда чиста мускулна маса. Кардашян заяви, че спринтира всеки ден и вече вижда резултатите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари