IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Елизабет Хърли ни изкушава със златист модел

15 юни 2021 12 30

Звездата спазва стриктен режим, за да изглежда невероятно с него

БГНЕС/IStockphoto

Всяка жена, минала 50-те, би искала да изглежда като Елизабет Хърли. Моделът е в страхотна форма и продължава да ни изкушава за нови покупки, снимайки се по бански.

Последното видео на звездата е озаглавено просто „Блаженство“, като в него тя се радва на утринното слънце и се протяга, облечена в бански от две части. Моделът е по-спортен, със златист оттенък, като долнището му е доста изрязано – нещо, което притежателката му предпочита.

По-рано Хърли сподели кадър от своите младини. Той е от първата ѝ фотосесия по бански и с него тя честити рождения ден на фотографа Стивън Мейзъл. А ако сравним как изглежда тя тогава и сега, ще установим, че тялото ѝ почти не се е променило.

Как Елизабет Хърли поддържа формата си?

Тя не е почитател на тренировките

Супермоделът разкрива пред Harper's Bazaar, че не обича да спортува, но за сметка на това гледа да е доста активна. Ето защо се движи доста и прави по-леки упражнения, когато има време, като например йога и пилатес, които също извайват тялото.

По думите на Хърли, високоинтензивните тренировки не са нещо, което тя харесва. Ето защо предпочита една по-бърза разходка, с която може да получи същото натоварване.

Ползва крачкомер

Тъй като се движи доста, Елизабет разчита на крачкомер, за да знае колко изминава.

„Опитвам се да направя своите 10 000 крачки на ден и да се разтягам ежедневно“, посочва тя пред Eathis, като уточнява, че за нея това е напълно достатъчно.

Разчита на ябълковия оцет

Подобно на Дженифър Анистън, която използва ябълковия оцет за отслабване, моделът също го пие в комбинация с топла вода рано сутрин.

„Вкусът е отвратителен“, коментира тя и в тази връзка обяснява, че не може да прави това всеки ден, но се опитва поне през един, защото е много полезно за метаболизма.

Големите порции – по-рано, а не вечер

Хърли държи на закуската и предпочита да се нахрани стабилно, а за да може да не пропуска обяда и да предотврати поглъщането на твърде много храна за вечеря. Колкото повече напредва денят, толкова по-малко хапва тя.

„Рядко пропускам закуска и винаги ям обяд, но колкото по-лека е вечерята ми, толкова по-добре“, каза Елизабет Хърли в интервю за Healthy Living.

Ограничава вредните храни

55-годишният модел може да закусва всеки ден, но всичко в чинията ѝ е здравословно. Заедно със сина си ще я видим да похапва ябълка вместо мюсли или бисквити. А до края на деня предпочита да ограничава вредните храни, консумирайки повече зеленчуци, плодове, по-леки меса и полезни мазнини.

Говорейки за режима си пред The ​​Cut, тя разказва, че предпочита да пазарува от малки ферми и производители, чиято продукция е по-органична и не съдържа добавени консерванти и разни подобрители.

„През цялото лято ядем плодове и зеленчуци от собствената ми градина. Преди имах малка биологична ферма и цялото месо, което синът ми ядеше, беше от фермата. Очевидно това не е възможно за повечето хора, но да подкрепите местните фермери, където и да живеете, е хубаво нещо“, категорична е тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари