IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Pulse Fitness & Spa вече и в „Люлин“!

27 юли 2015 07 59

Най-новият спортен клуб на веригата

Снимка: Pulse Fitness & Spa

Снимка: Pulse Fitness & Spa

В „Люлин“ отвори врати най-новият спортен клуб от топ веригата Pulse Fitness, която и тази година спечели титлата „Фитнес на годината“!

Мястото се гордее не само с безупречен интериор и оборудване, но и с уникални външни зони, разположени на над 3000 кв. м – първата по рода си в България аутдор кросфит зона и големи външни басейни с аквабар и плаж.

Силовата зона е разположена на площ от 600 кв. м и е оборудвана с над 100 уреда последно поколение на най-добрите в сферата – Life Fitness и Technogym.

Всички уреди са с функционален и ергономичен дизайн, което намалява рисковете от травми до минимум.

Има обособена стречинг зона, в която може да загреете или да направите функционална тренировка.

Помислено е за всичко до най-малкия детайл – високият клас антибактериална настилка и вентилационната система осигуряват максимален комфорт на посетителите, температурата на въздуха се поддържа на оптималните 20-22 градуса, което гарантира комфорта на трениращите, а специални въздушни сензори следят за нивото на въглероден диоксид и когато е необходимо внасят допълнително кислород във въздуха.

Изключително модерната кардио зона в Pulse е оборудвана с над 50 уреда – крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоергометри и други, всички снабдени с 19-инчов сензорен мултимедия дисплей с радио, телевизия и интернет, за приятна и разнообразна тренировка. Уредите са подредени така, че да можете да се насладите на зеленината, която предлага панорамната гледка. В кардио зоната можете да откриете за пръв път у нас и ултрамодерния уред powermill climber.

В Pulse Fitness Liulin ще откриете най-голямото разнообразие от групови занимания, като всички те са напълно безплатни за членовете на клуба. Тренировките са над 60 на седмица и се провеждат в специално оборудвани зали.

Студио 1 – предлага възможности за тренировки по pilates, kangoo jumps, yоga, zumba, fitball и много други – това е вашето място, ако търсите леко до средно натоварване.

В Студио 2 имате възможност да проведете тренировки за значително по-интензивно натоварване като tapout, insanity, bodypump и crossfit.

Аквазоната разполага с голям басейн с дълбочина 1,80 м с два 25 метрови коридора. За вашия комфорт температурата на водата е 28 градуса и се почиства с най-съвременна технология, чрез озониране и УВ лъчение, което унищожава вредните микроорганизми.

Аквазоната разполага с единственото по рода си в София джакузи с 6 двойноротиращи се джет дюзи за пълен релакс. На разположение е и малък басейн, в който можете да релаксирате след тренировка.

За пръв път в България, любителите на високоинтензивните тренировки ще имат възможност да се насладят на огромна външна кросфит зона, в комбинация с лекоатлетическа пътека.

Още екстри:

Комплексът разполага с просторни съблекални с над 350 шкафчета с персонално кодово заключване.

Протеиновият бар предлага огромно разнообразие доказани марки здравословни фитнес храни и напитки.

Предстои изграждане на голяма спа зона

Можете да видите повече от новия фитнес център в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Силвия ( преди 7 години )
До Димитър: цената варира. Когато аз си извадих карта имаше (то май още си ги има) 3 различни карти, с различни включени услуги. Така, че зависи какво искаш да ползваш и колко да тренираш, дали с треньори и други подобни. Иначе не са денонощни, но работят до 11 часа вечерта, което е супер за работещи хора.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ВиЛ ( преди 7 години )
До Димитър: На бул. Петър Дертлиев, 60. Повече информация има на адрес: http://sportnizoni.com/?p=3430
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Димитър ( преди 7 години )
Здравейте,къде точно в Люлин сте?Какво е заплащането за фитнеса и денонощен ли е..
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар