IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебют за Хейли и Джъстин, целувка за Джей Ло и Бен Афлек – двойките на Met Gala 2021

14 септември 2021 14 30

Любовта и модата вървяха ръка за ръка

Снимка: Getty Images

Met Gala може съвсем лесно да се нарече абитуриентската вечер на Холивуд. Всеки един от присъстващите се подготвя година по-рано за събитието, опитва се да влезе във форма, избира най-добрите тоалети и трепетно очаква да види дали ще бъде сам или с половинката си на червения килим.

Докато Met Gala беше отменена през 2020 година заради коронавируса, то сега цялата елегантност и стил се събраха в Ню Йорк, за да отбележат най-голямото събитие в света на модата. Дирижиран от Ана Уинтур в музея „Метрополитън“, балът беше посетен от най-големите звезди в шоубизнеса, които не разочароваха с избора си на тоалети.

Тази година модата и любовта вървяха ръка за ръка, като множество известни двойки се появиха на червения килим. Видяхме дебюта на Met Gala на Хейли и Джъстин Бийбър, целувката между Бен Афлек и Дженифър Лопес, полуголите Шон Мендес и Камила Кабело, както и много други влюбени. Въпреки че са далеч от модния свят, на събитието присъстваха баскетболистът Стеф Къри и съпругата му Айша. Това беше първа Met Gala за тях, като и двамата бяха облечени във Versace.

Младото поколение също имаше към какво да насочи вниманието си, тъй като Бруклин Бекъм и Никола Пелтц бяха сред гостите. Риана и A$AP Rocky изглеждаха по-влюбени от всякога, като рапърът имаше интересен тоалет, който много хора оприличиха на известна марка бонбони.

Ето кои двойки се разходиха из бежовия килим на Met Gala

Риана и A$AP Rocky

Риана пристигна в музея „Метрополитън“ и всички камери бяха насочени към нея. Като една истинска кралица, тя се появи последна на събитието, но чакането със сигурност си заслужаваше. Облечена в черно огромно палто от Balenciaga, което се разгръщаше като рокля. Към него Риана добави черна зимна шапка и повече от 260-каратови диаманти от Bulgari и Thelma West.

Риана и

Снимка: Getty Images

До Риана застана приятелят ѝ A$AP Rocky, като това е първият път, в който двамата се появяват на светско събитие като двойка. Рапърът избра странен тоалет, увивайки се с многоцветно одеяло, което някои фенове оприличиха на известна марка бонбони. По-късно Rocky свали наметалото си и отдолу разкри, че е с класически черен костюм и бяла риза.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

От филмовия фестивал във Венеция Бенифър бързо се премести в Ню Йорк. Афлек и Лопес пристигнаха заедно в „Метрополитън“, носейки предпазни маски на лицата си. Актьорът заложи на класически черен смокинг, черни обувки и черна маска, а до него любимата му се превърна в истинска каубойка с кафява дълга рокля от Ralph Lauren с голяма цепка. Визията ѝ беше допълнена от черна каубойска шапка, високи сребърни обувки и пухено елече.

Бен и

Снимка: Getty Images

За да покажат, че любовта им все още е силна, Бен и Джен се целунаха пред камерите, но без да свалят маските от лицата си.

Джъстин Бийбър и Хейли Бийбър

Хейли и

Снимка: Getty Images

Светлината на прожекторите е толкова силна, че Хейли Бийбър има нужда от слънчеви очила. Моделката беше облечена в черна рокля на Saint Laurent, а съпругът ѝ носеше асиметричен костюм от собствената си марка Maison Drew. Той го комбинира с бели кроксове, които също са по негов дизайн.

Камила Кабело и Шон Мендес

Шон Мендес

Снимка: Getty Images

Изпълнителите показаха най-много плът от известните двойки. Камила заложи на лилавата гама, комбинирайки бюстие с дълга пола, а до нея Мендес облече кожено яке и черни панталони. Стилът и на двамата е дело на Michael Kors, като по едно време Кабело е помолила Шон да свали якето си и да остане гол, но той е отказал.

Алиша Кийс и Swizz Beatz

Алиша и

Снимка: Getty Images

Съпрузите донесоха блясък от златните времена на Холивуд, избирайки класически цветове. Алиша беше облечена в дълга бяла рокля, комбинирана с перлени бижута, а до нея Swizz Beatz беше в елегантно черно.

Рита Ора и Тайка Уайтити

Тайка и

Снимка: Getty Images

Дебюта на Тайка Уайтити на Met Gala беше повече от добър. Не само че беше рамо до рамо с любимата си Рита Ора, но режисьорът не сбърка в модния си избор. Залагайки на черен костюм, бяла риза и черна вратовръзка, Уайтити чудесно се комбинираше с приятелката си. Рита беше облечена в блестящ ансамбъл от Prada, който завърши с черно палто.

Стеф и Айша Къри

Стеф и

Снимка: Getty Images

Представителите на Баскетболната асоциация в Америка намериха място сред модния елит на Манхатън. Стеф Къри и съпругата му Айша бяха облечени в дизайнерски тоалети от Versace Atelier за първата си Met Gala. Роклята на г-жа Къри се отличаваше с огромна цепка, стигаща до началото на бедрото, а златните презрамки бяха хита на вечерта.

Кит Харингтън и Роуз Лесли

Кит и

Снимка: Getty Images

Зимата дойде на 13 септември, благодарение на Кит Харингтън и Роуз Лесли. Двамата актьори, които станаха родители за първи път преди няколко месеца, направиха рядка светска поява. Роуз беше облечена в дълга неоновожълта рокля без презрамки, а Кит реши да се отличи от мъжете и избра бяло сако с бяла риза, комбинирани с черни панталони.

Бруклин Бекъм и Никола Пелтц

Бруклин и

Снимка: Getty Images

Една от първите двойки, които пристигнаха на бежовия килим, беше Бруклин Бекъм и Никола Пелтц. Младият фотограф и актрисата бяха облечени от Valentino и дори показаха близост пред камерите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари