IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алиша Кийс на 41 – с костюм по актуален тренд

27 януари 2022 16 30

„Толкова съм благодарна, че съм жива“, казва певицата

БГНЕС

БГНЕС

Време е за парти! Това прикани Алиша Кийс, която на 25 януари отпразнува своя рожден ден. Известната певица избра костюм по актуален тренд за повода, като показа на последователите си, че не се срамува от извивките на своето тяло.

Звездата сподели няколко снимки в социалните мрежи, на които я виждаме с нейната блестяща визия. С нея тя придава съвсем различно значение на думите костюм за рожден ден.

Кийс направо сияе с полупрозрачен гащеризон, прилепващ плътно по тялото. Той е с поло яка, а под него има боди с пайети. Те са комбинирани с високи ботуши (на марката Larroude) до коляното в слонова кост и блейзър в същия цвят. За аксесоари, рожденичката се е спряла на големи халки с камъни от вътрешната част.

Още през 2020 г. Алиша се появи с подобен гащеризон, отивайки на важно събитие в Дубай. А по данни на американското издание на GRAZIA, така нареченият котешки костюм, ще бъде номер едно при празничните тоалети през новата 2022-а.

„Толкова съм благодарна, че съм жива!!“, написа изпълнителката и благодари на своя продуцент, който заедно с нейните най-близки приятели ѝ спретнал страхотен купон – изненада.

Кийс показа и още един аутфит, с който си е направила снимки с тортата. За специалната фотосесия тя носи черен панталон с тънки бели райета – с широки крачоли. Той е съчетан с корсет с лъскави елементи и късо тъмно сако. Косата ѝ пък е оформена във висок кок.

„Сега НАИСТИНА не знам какво да очаквам‼️‼️ Знам само едно нещо, празнувам всяка секунда, защото животът е много ценен и не бива да си губим времето!“, завършва тя посланието си към феновете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари