fallback

Гуинет Полтроу със свежи идеи за пролетна мода

16 April 2022 12:00

Актрисата има страхотни попадения, които да откраднете

БГНЕС

Пролетната мода предполага да извадим любимите ризи, поли, сака, както и шлифери. Но както на всяка жена, със сигурност ни се иска да добавим нещо ново към гардероба. И тук на помощ идва Гуинет Полтроу. От известно време актрисата работи по-активно върху своята марка G. Label, отколкото в киното.

Още през март звездата загатна, че има много свежи попадения, които ще ви вдъхновят за нови покупки. Тогава тя се снима с карирана пола и бяла риза с буфан ръкави, прибрана в нея.

Публикация, споделена от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Според Гуинет Полтроу, въпросното съчетание е чудесно за офиса. А нейните най-верни фенове обърнаха внимание на лачените мокасини с голяма катарама и по-дебела платформа. Те са актуални за пролет 2022 и може да видим най-различни техни вариации.

Публикация, споделена от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Друг интересен модел, който актрисата предлага, е рокля в ретро стил – с нестандартен принт. Той прилича много на онзи, който виждаме по седалките в метрото или някои автобуси. Отличава се с това, че е с цепки от двете страни и три четвърти ръкави.

Ако след пандемията стилът ви е още спортен, Гуинет има един страхотен комплект от своята колекция, който също влиза в графата пролетна мода, нищо, че е в по-тъмен цвят. Става дума за полата и блузата тип суитшърт. Горнището е с леки набори на раменете и китките. А долнището е по-скоро пола панталон, при това има връзки на кръста. Макар въпросното съчетание в сив цвят да излезе още през януари, тази пролет то все още е актуално. А ако се разходите из магазините, ще намерите подобно – в по-пъстри тонове.

Публикация, споделена от Jane Gill PR (@janegill_pr)

В профила на Goop, част от който е ѝ лейбълът на актрисата, тя дава идея за това какъв тренч може да изберете през този сезон. Освен тези в бежово, може да си купите такъв в по-светло зелено, с по-дебел колан. Може да го съчетаете както с панталон, така и с пола или рокля. Освен това върви с маратонки, мокасини или пък балерини... та дори с обувки на висок и тънък ток.

Публикация, споделена от goop (@goop)

Ето и още идеи за вашия пролетен гардероб:

Автор на статията:
Ваня Гъркова
Сподели
Гуинет Полтроу рокли мокасини пролетна мода пролет тенденции
0 коментара
fallback