IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Макси поли – сред задължителните в летния гардероб

5 август 2022 10 30

Не ги подценявайте заради актуалния мини вариант

IStockphoto

IStockphoto

Поли – кой модел е най-актуален за лято 2022? Ако сте чели материалите ни по темата, ще отговорите веднага. Да, мини вариантите се завърнаха и ги носим не само за плажа. Но освен тях, има един вечен модел, който не бива да подценяваме.

Скромните макси поли не са само за по-възрастни жени. Стига да знаете с какво да ги комбинирате и за какви поводи да ги носите, ще се откроите от тълпата.

През последните три години комфортът, който носи всяко едно парче в летния гардероб е от особено значение. Макар късите модели да носят такъв, по-торбестите и широки варианти, също са изключително удобни. Направени от по-ефирни материи, те определено ще променят външния ви вид.

Късата пола на Miu Miu, както и много подобни, които видяхме по модните подиуми, са секси и всяка жена иска да ги има. Но освен нея, трябва да разполага поне с 1-2 макси поли. Едноцветни или шарени, те могат да се съчетават както с потник, така и с тениска, топ и дори блейзър.

Според някои модни експерти, макси полите запазват своята привлекателност, защото притежават и безкрайно гъвкави перспективи за стил. Изчистени, плисирани, от различни материи, те стават не само за ежедневни поводи и днес ще ви убедим в това.

Макси поли – с какво да ги комбинирате за лято 2022?

Независимо дали търсите облекло, подходящо за офиса, или искате нещо по-удобно за уикенда – в града или на морето, този модел е идеален за вас. Но е много важно какво и как ще носите с него.

Пола и риза с копчета

Не си мислете, че щом моделът е до земята, не може отгоре да поставите риза. Само че тя не бива да е закопчана изцяло.

Съчетаването на макси пола с риза с копчета носи елегантност. Оставете деколтето открито. Отдолу може да се вижда спортният ви сутиен или къс топ, който е в същия цвят с този на долното парче.

Комплект с пола

Това лято има много комплекти, които заслужават вниманието. Освен тези с къси панталони, има и такива с макси пола. Обикновено тя е с висока талия и върви с бебешка тениска, корсет или къс топ.

Най-лесният начин да стилизирате макси пола е тя да бъде част от комплект – едноцветен или пък шарен – с актуален принт. Върху него може да добавите oversize блейзър например подходящ за по-хладните вечери.

Дрехи в един тон

Ако искате да съчетаете по-цветни дрехи и не сте сигурни дали ви отива, помислете за парчета в един и същи тон.

Ако например имате пола в кремаво, създайте хармоничен стил, добавяйки блузка в същия цвят. А защо не и обувки и чантичка?

Поли и изрязани горнища

Ако искате по-модерно излъчване, то подберете нестандартен модел дълга пола. Дали ще бъде с бродерия, пайети или някакви други красиви елементи, може да се добави горнище, което е по-изрязано. Още по-добре, ако е с асиметрична форма.

В случай, че полата е вталена, то топът може да е тип риза, с буфан ръкави, с дупки или катарама. Може и по-разкроена пола.

Макси поли и обикновена бяла тениска

Понякога по-изчистените дрехи са идеалното решение. Един бял потник или тениска вървят на почти всеки панталон и пола.

Ако тениската е изчистена, то надолу можете да заложите на по-забавен принт или допълнителен обем.

Ето и още идеи за вашия летен гардероб, които да изпробвате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари