IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода – френски шик за Алекс Богданска

29 септември 2022 17 40

Моделът с фотосесия от Париж

IStockphoto

IStockphoto

Александра Богданска показа истински френски шик, споделяйки нови снимки в социалните мрежи. Бившата на Даниел Петканов сподели, че е била за кратко в Париж.

Моделът качи кадри, на които я виждаме с елегантен комплект от панталон с висока талия и ефектно бюстие с нещо като пеперуда за декорация. И двете са в черно.

Богданска е съчетала дрехите си с таке на главата и лек грим с акцент на червеното червило по устните – точно като парижанките.

Снимките на Алекс са направени в емблематичната за френската столица опера „Гарние“, чийто интериор може да видим и във видео.

На кадрите се вижда, че инфлуенсърката е на въпросното място заедно с приятелка. Тя обаче не уточнява дали е била просто на разходка или по работа в града над река Сена, в който има доста бутици, които тя със сигурност е разгледала.

Наскоро Богданска призна в интервю пред Нова тв, че не е очаквала Даниел Петканов да подаде молба за развод. По думите ѝ, тя дори била настроена за второ дете и новината я пречупила, но вече е по-силна и гледа напред.

„Знам и да губя. Залепих се май. То личи там, където е пукнато, ама се закрепих“, каза още тя.

Близки до бившата двойка разкриват, че Лудия репортер първи си хванал ново гадже. А отскоро и Александра вече е в обятията на друг, като двамата си поделят грижите за сина си Габриел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари